• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Impreza Kraków – Wystawa Makiet Kolejowych – Nowohuckie Centrum Kultury – 3-5 grudnia 2021 r.

Lukpres

Nowy użytkownik
Reakcje
15 0 0
Pierwszy dzionek

Załączniki

Zbigniew Gałczyński

Moderator Działu Tabor
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
4.520 31 1
I która impreza lepsza ta w grodzie Kraka czy ta w stolicy podziemnej pomarańczy.
Paweł skala porównawcza trochę nie współmierna moim zdaniem. Kraków w ten weekend stał głównie i tylko modelarstwem kolejowym w Poznaniu jak co rok misz-masz a to wypada trochę gorzej na rzecz modelarstwa kolejowego. Może gdyby MTP wydzieliły osobno modelarstwo kolejowe od pozostałych rzeczy pojmowanych jako Hobby wyglądało by to inaczej z plusem na modelarstwo kolejowe właśnie ;)

Merlin

Moderator Grupy BGM
Zespół forum
BGM
H0e
Reakcje
1.609 3 0
Ja ze swojej strony bardzo dziękuję za zaproszenie, w imieniu swoim oraz Beskidzkiej Grupy Modelarskiej. Impreza na wysokim poziomie, pomimo wszelkich przeciwności losu w ostatnich czasach. Towarzystwo, atmosfera, składy - tak jak ktoś powiedział, w szczególności te niedzielne były zajebiste! Wszyscy wracamy z uśmiechami na twarzach
Do zobaczenia na kolejnej wystawie, jutro podzielę się jeszcze fotkami, pomimo tego że robiłem je tym razem jedynie telefonem.

woprzyk

Aktywny użytkownik
OKMK Piętrusek
Reakcje
109 0 0
Dziękuję ślicznie za wspólnie spędzony czas w Krakowie!!!
Było naprawdę miło spotkać się w gronie pozytywnie zakręconych osób po dłuższym czasie nieobecności:) Dobrze, pomimo, przeciwności losu!:)
Serdecznie pozdrawiam w imieniu swoim oraz kolegów z "OKMK" Piętrusek z Oświęcimia :)

Ps. Cieszymy się z pozytywnych opinii zarówno znawców jak i osób odwiedzających z pozytywnego odbioru stacji DWORY:)

pado

Znany użytkownik
KKMK
Reakcje
5.007 33 0
Bardzo dziękuję za tą okazje by się znów spotkać. Pewnie filmów i zdjęć będzie więcej. Z mojej strony jeden film....wjazd ET22 na Jarków Górnyz złapany przypadkiem tuż po przyjściu na wystawę....

Reakcje
35 26 0
Bardzo udana impreza.
Super atmosfera. Gigantyczna kolejka w oczekiwaniu na wejście bo jak ktoś wszedł to nie chciał wyjść.
Może to magia imprezy a może magia Nowej Huty.
Tylko pozostaje pozazdrościć KKMK umiejętności organizowania imprezy.
Układ makiety pobił na głowę inne imprezy. Jazdy rozkładowe oczywiście ale tak zaplanowane ,że trudno było podjąć decyzje gdzie się zatrzymać bo wszędzie coś jeździło. Dużo parowozów czyli maszyn z duszą.
Bawili się widzowie i organizatorzy. Zupełnie nie czuć było poczucia realizacji misji. Tylko przyjemność.
Ogromne podziękowania za organizację znakomitej imprezy i już rezerwuje czas na imprezę z okazji Dnia Dziecka.
Ach i jeszcze trzeba dodać że była to impreza Mikołajkowa. Może trzeba iść tym tropem. Bawmy się jak dzieci popijając ukradkiem tradycyjne krakowskie piwo Barbakan dowożone na (pod) makietę.

Czytałem relacje z Poznania. W Krakowie nie ma lat lepszych i gorszych. Każda impreza jest udana albo bardzo udana. Magia świąt albo znakomitych organizatorów i widzów traktowanych z szacunkiem.

sn61

Użytkownik
Reakcje
38 0 0
Ja również Wszystkim uczestnikom dziękuję za atmosferę na wystawie. Ponieważ część czasu spędzałem od strony widowni, naprawdę serce rosło, jak słyszałem spontaniczne wypowiedzi zwiedzających, którzy byli zachwyceni tym co mogli zobaczyć na wystawie. Podczas wczorajszego podsumowania, po wystawie, chciałem podzielić się jeszcze jedną radością. Nie zrobiłem tego, bo wszyscy już byli zmęczeni i chcieli jak najszybciej sprzątać po wystawie. Zrobię to teraz. Bardzo mnie cieszy, że oprócz nas, wieloletnich uczestników, pojawia się również młodzież! I nie chodzi mi tylko o mojego syna, ale cały narybek, który nam rośnie i który czynnie uczestniczył w obsłudze wystawy. Naprawdę byłem zdumiony wiedzą, zaangażowaniem i profesjonalizmem tej młodej reprezentacji naszego hobby. To, przynajmniej mi, daje otuchę, że w czasach wszechobecnych technologii ogłupiających młodzież i absorbujących bezsensownie jej czas, jest jej część, która podziela naszą pasję i która nie pozwoli jej wygasić.
Jeszcze raz dziękuję i do następnego razu!