Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Powoli schodzą się wszystkie Felbermayr Wczoraj doszedł Mercedes SK w wysokiej kabinie i uważam iż jest to najlepszy model jaki Herpa wypuściła w tym malowaniu no i chyba najdroższy jaki z tego malowania kupiłem :/ Ale jestem zadowolony że go mam i oto jego fotki Model oczywiście dostanie koła takie jak inne
Do całej kolekcji Felbermayr brakuje mi tylko Oafa z nr 35 jeżeli ktoś by miał namiary na niego, niech piszę, mogę dać bdb kwotę
Man bardzo fajnie się prezentuje , a największym atutem tego zestawu jest bez wątpienia ten kontener . Rewelacyjnie wyszedł firmie która go wyprodukowała (obstawiam AWM) . Co do Iveca to zmiana felg , jakaś naczepa do niego i będzie wspaniały model .
Man bardzo fajnie się prezentuje , a największym atutem tego zestawu jest bez wątpienia ten kontener . Rewelacyjnie wyszedł firmie która go wyprodukowała (obstawiam AWM) . Co do Iveca to zmiana felg , jakaś naczepa do niego i będzie wspaniały model .
Iveco bardzo fajnie wygląda w tych barwach. A Heisterkamp ciekawy. Fajne ma malowanie ciągników ta spedycja. Puszka też ciekawa, ze względu na fajne wymalowanie tyłu.
W końcu udało się kupić kolejny model który bardzo chciałem czyli Actrosa z kontenerem Willi Betz Dodatkowo porobiłem zdjęcia Mercedesa SK w malowaniu Thier który jak dla mnie jest najlepszym hakowcem jaki Herpa wypuściła