• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kontenerowce PorscheDesign i nie tylko.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
Piękne zestawy. Trudno wybrać faworyta, bo wszystkie wyglądają bardzo dobrze. Widzę, że kolekcja Felbmayrów rozrasta się i to w bardzo szybkim tempie. Gratuluję nowych nabytków.

OP
OP
Porsche Design

Porsche Design

Znany użytkownik
Reakcje
117 0 3
Jak wychodzę z domu ciemno jak wracam ciemno. Niestety nie mam kiedy zrobić lepszych zdjęć moim maleństwom także daje takie :)
Oaf'y po prostu miażdżą mnie :D:D:D Koła na pewno będą zmienione bo już czekają, ale nie ma kiedy :( Może jutro ;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
Pięknie się prezentują. Oafy rzeczywiście kapitalne, ale i ten Steyr wygląda świetnie. Pięknieje Ci ta kolekcja Felbmayrów. (y)

OP
OP
Porsche Design

Porsche Design

Znany użytkownik
Reakcje
117 0 3
Pochwale sie ze brakuje mi tylko jeszcze 6 sztuk lacznie z dwia nowosciami od Herpy :D Dzieki za mile komentarze jutro bedzie sesja obfita w swiatlo dzienne i nowe kola ;)

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Kurcze, nawet nie wiedziałem, że Herpa Oafy robi/robiła :). Ten pierwszy szczególnie mi się podoba ze względu na te białe kołpaki, ja bym ich nie ruszał.

Reakcje
0 0 0
No Porsche , gratuluję ;) Ładnie się prezentują no i nie ma to jak dobre fotki - wzmacniają jeszcze przekaz dodatkowo :) Czekamy , aż w końcu dopniesz całości kolekcji Felberów , w kupie siła , a ponad to - trzymajmy się kupy, bo kupy nikt nie ruszy hehe :D Trzymam kciuki za większy projekt :D!

Ostatnio edytowane:
OP
OP
Porsche Design

Porsche Design

Znany użytkownik
Reakcje
117 0 3
No Porsche , gratuluję ;) Ładnie się prezentują no i nie ma to jak dobre fotki - wzmacniają jeszcze przekaz dodatkowo :) Czekamy , aż w końcu dopniesz całości kolekcji Felberów , w kupie siła , a ponad to - trzymajmy się kupy, bo kupy nikt nie ruszy hehe :D Trzymam kciuki za większy projekt :D!
Wiśnia projekt na razie musi poczekać bo nie mam wystarczająco dużo materiału na budowę ;)

Dziś kolejny Felbermayr - Actros z numerem bocznym 34 który jest już również bardzo rzadki i występuje tylko jako ciągnik ;)