• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Pauli i Roberta - ciężarówki

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Bardzo ładny model ale trochę za jednolity kolorystycznie , jakąś inną puszkę powinien mieć .

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Dziękuję za komentarze. Miło mi, że się podoba.
Dzisiaj jeszcze jeden model, który mi osobiście bardzo przypadł do gustu i dołączył do rodzinki :)
MAN w barwach EKB :)

P1090939.JPG
P1090940.JPG
P1090943.JPG
P1090944.JPG
P1090942.JPG
P1090946.JPG
P1090948.JPG

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Te barwy chyba nigdy się nie znudzą, super rodzinka. Każdy z nich wpada w oko, chociaż moim faworytem w EKB pozostanie nowe Volvo.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.742 387 20
Piękny jest ten Man. W barwach EKB wygląda fajnie. Dobrze, że podmalowałaś parę elementów, to od razu zestaw nabrał wyglądu. Szkoda tylko, że nie dałaś kół z zielonymi piastami.

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
37 4 0
A taka wersja MB wygląda interesująco :) u nas w 87 bardzo rzadka konfiguracja a na drogach często spotykana, świetnie to wygląda (y). Bardzo podoba mi się też ładunek a raczej jego pakowanie czy możecie nam zdradzić jak go zrobiliście :podstepny:?

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Pomysł na medal. (y) W Polsce jest trochę firm produkujących łodzie i takie zestawy są częstym widokiem na drogach.

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Chodził mi kiedyś taki po głowie, tyle że TGL. Wykonanie jest Wasze, czy już takiego kupiliście? Jak zrobione są łodzie?

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.742 387 20
Świetny zestaw. Pięknie wygląda z ładunkiem. Co prawda, to tej pierwszej łódki bym nie kupił, bo jakaś taka za krótka, ale drugą możecie do mnie wieźć. :D:)