• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Pauli i Roberta - ciężarówki

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.928 387 20
Kolejny bardzo ciekawy zestaw zagościł w Twojej (a właściwie w Waszej) kolekcji. Świetnie dobrałaś kolory silosa i konia. Podmalowania i blachy dodają smaczku i realizmu. Fajnie wygląda na drodze. (y)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.520 67 1
I teraz to aż się zdenerwowałem :D Premiumka w kolorze można powiedzieć dealerskim jest bardzo ładna . Sporo takich jeździ po naszych drogach . Sam bym z chęcią widział ją u siebie , ale bardzo ciężko dostępna jest .

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Premium w naszej skali stało się nie lada rarytasem. Dziś bardzo już trudno zdobyć te modele w rozsądnych pieniądzach, no chyba, że w Niemczech.
Gratuluję, bo ta nawet w fabrycznym kolorze - gdyby miała limitowane naklejki jak 1:1 byłaby niezła kosa :D

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Cześć Panowie, oj dawno mnie nie było, musiałam nadrobić zaległości.
W wolnych chwilach, pomimo iż nie byłam na forum "bawiłam się" w dopieszczanie modeli (jak tylko znalazłam czas)
Dzisiaj chciała bym Wam pokazać Scanię która mi i Robertowi wpadła w oko,
a jeden kolega napisał że to "diabelska kombinacja" i miał rację :) ;)
Scania i Kempf były osobno, ale myślę ,że zestaw z tego jest elegancki.
P1090857.JPG
P1090858.JPG
P1090860.JPG
P1090861.JPG
P1090862.JPG
P1090863.JPG
P1090866.JPG

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
I na to czekałem.Bardzo ładny zestaw Wam wyszedł(y)Elegancki i dopracowany.Wszystko na swoim miejscu.Widzę po rejestracji że to auto z moich rejonów.Tym bardziej miło:)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Felgi z czerwonymi deklami genialnie współgrają z czarno-czarnym zestawem. Detale na naczepie są świetnym zwieńczeniem tego prostego modelu. Według mnie Scania jeszcze lepiej wyglądałaby bez tego kangura, ale to tylko moja opinia. ;)