• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Pauli i Roberta - ciężarówki

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
A taka wersja MB wygląda interesująco :) u nas w 87 bardzo rzadka konfiguracja a na drogach często spotykana, świetnie to wygląda (y). Bardzo podoba mi się też ładunek a raczej jego pakowanie czy możecie nam zdradzić jak go zrobiliście :podstepny:?
Oczywiście. :) ładunek to nic innego jak spienione PCV 10, ostry nożyk do precyzyjnego cięcia :D oraz na koniec zwykły biały balon ,którym to obciągnęliśmy :ROFL::ROFL::ROFL:
[DOUBLEPOST=1464545143][/DOUBLEPOST]
Chodził mi kiedyś taki po głowie, tyle że TGL. Wykonanie jest Wasze, czy już takiego kupiliście? Jak zrobione są łodzie?
Łodzie jak już pisałam wcześniej są zrobione ze spienionego PCV 10-tki. Robert myślał o takim zestawie już sporo czasu, ale jakoś stale coś innego robiliśmy, aż w końcu przyszła pora na przerobienie Atego oraz przyczep ze starej nisko-podwoziówki ;)
[DOUBLEPOST=1464545274,1464544854][/DOUBLEPOST]
Nareszcie mnie ktoś czymś zaskoczył :eek: mocno trzymam kciuki za kolejne ciekawe projekty (y)(y)(y).
Miło kogoś zaskoczyć, a kolejne będą na pewno. Dziękujemy ;)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Niby nic wypasionego, a jednak MP I pod lohrą w tym malowaniu cieszy oko. Tylko te lusterka coś tu zbyt nowe, ale to jeszcze za mało aby nabrać BAG że to niby nówka. :p

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Dzień dobry Panowie :) Po małej przerwie czas wrócić w te sympatyczne progi.
Zanim nadrobię nowości w Waszych kolekcjach,
postanowiłam wstawić Volvo które dołączyło do znanej już Wam Scanii ( co prawda dodałam jej kilka szczegółów myślę ,że wyszło całkiem dobrze)

DSCF0972.JPG
DSCF0973.JPG
DSCF0975.JPG
DSCF0979.JPG
DSCF0981.JPG
DSCF0987.JPG
DSCF0988.JPG
DSCF0989.JPG
DSCF0990.JPG
DSCF0991.JPG
DSCF0992.JPG
DSCF0994.JPG

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Niebieskie Volvo bardzo dobrze wygląda w takim kolorze :) Fajnie się prezentują te michellinki i dużo też dodają uroku koguty ale najładniej wygląda na zdjęciu w duecie ze Scanią :)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.928 387 20
Pięknie Ci wyszło to nowe Volvo. Dodatki robią świetną robotę i dzięki nim wygląda bardzo realistycznie. Fajnie wygląda naczepa zrobiona na Schmitza. Piękny zestaw. No a fotki ze Scanią świetne. (y) Tak trzymaj.

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Drobne dodatki zawsze poprawiają ogólny wygląd modelu. Zastanawia mnie tylko rama, trochę za krótka jak na taki układ osi. Nie lepiej wyglądałby tu pusher? ;)