• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Pauli i Roberta - ciężarówki

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.033 158 2
Wygląda dobrze, fajny pomysł, kabina to już inna bajka, ale to już Broda napisał w poprzedniej wiadomości, więc nie będę powielał wypowiedzi.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.916 387 20
Niektórzy może i nie przepadają, ale są i tacy co je lubią. Ja tam mam parę w swoim garażu i nie narzekam. A Twój z tymi wszystkimi dodatkami wygląda świetnie. Lubię "drewniaki".(y)

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Nie przepadam za amerykańcami ale ten wyjątkowo mi się podoba może dla tego że bardziej kanadyjski niż amerykański ;).

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.510 67 1
Jak dla mnie idealne połączenie pojazdu z zabudową i do tego jeszcze w czerwonym kolorze . Bardzo mi się podoba ten model i muszę powiedzieć że sam się ostatnio za takim rozglądałem . Piękny model do kolekcji (y)

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.484 47 0
Nie przepadam za ciężarówkami "oblepionymi" niemieckimi napisami, ale ten zestaw muszę przyznać że mi się podoba.

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.033 158 2
Muszę pomarudzić, model prawie idealny, nie podobają mi się tylko te koguty... jakieś takie duże, Daf dostał rogów.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.916 387 20
Bardzo fajny zestaw. Nie dość, że rzadko widywany CF, to jeszcze zabudowa hakowa. Może te napisy nie potrzebne, ale i tak wygląda świetnie. Podoba mi się.

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.033 158 2
No to pomarudziliśmy i czekamy aż zaraz wystawisz ten model na allegro i będzie o niego walka.

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Rzeczywiście DAF przyciąga wzrok. Tez od razu się "na dłużej zatrzymałem" przewijając stronę.
Z kogutów moglibyście usunąć te białe podstawki, od razu efekt byłby dużo lepszy, nie były by takie "ciężkie".
Dla mnie ten zestaw byłby idealny gdyby CF nie miał spoilerów, ale i w takiej wersji jak wyżej bym go przyjął :D