• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Pauli i Roberta - ciężarówki

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.364 109 2
Nie myślałem że to kiedyś napisze, jak dla mnie za brudny i brud moim zdaniem mało naturalny, poprzednie Twoje prace bardziej mi się podobały.

SCYZOR

Znany użytkownik
Reakcje
2.967 2 0
Sam zestaw ciekawy, natomiast efekt który chciałaś osiągnąć, to niewypał.Spróbuj wytrzeć delikatnie suchą ściereczką całość pojazdu/stosując koliste ruchy/. Na koniec zastosuj wash i będzie dobrze:).

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.032 158 2
Dziękuję za opinię, przynajmniej teraz wiem:)
Robert mi powie jak wróci z delegacji. :a nie mówiłem?? hehe.. on tak samo twierdził jak wy ,że za ostro poszłam z malowaniem.. no ale człowiek się uczy na błędach prawda?
Będę trenować ;)
My tu szpecjalisci... hahah... więc wiesz, że pomożemy, ocenimy, zawsze coś zmalujemy.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.364 109 2
Dziękuję za opinię, przynajmniej teraz wiem:)
Robert mi powie jak wróci z delegacji. :a nie mówiłem?? hehe.. on tak samo twierdził jak wy ,że za ostro poszłam z malowaniem.. no ale człowiek się uczy na błędach prawda?
Będę trenować ;)
Najpierw ciepła woda i zmyć co się da, a potem od nowa tylko delikatniej.