• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Pauli i Roberta - ciężarówki

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.511 67 1
Jak dla mnie genialny w swojej prostocie . Fajne kolory i podoba mi się to że jeden z nowszych ciągników jest połączony ze zwykła plandeką . Plus za lusterka na swoim miejscu (y)

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.367 109 2
Kierowca Mana niech uważa bo na pewno gdzieś tam straż wiejska z fotoradarem ukrytym w śmietniku stoi.
Fajny model a i diorama ma coraz więcej szczegółów.

Railways

Znany użytkownik
Reakcje
1.027 16 0
Nawracając wpadnie w przepść:(. Straci ładunek:niepewny:. Idealny na film "droga bez powrotu"-;)- chociaż Poznań tego nie zrozumie i będe na jakiś czas przyblokowany:D.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.511 67 1
Zestaw fajny aczkolwiek ja na Twoim miejscu tą naczepę bym pod jakiś starszy ciągnik podpiął , a temu manu kontener był dam . Wszak firma NTK specjalizuje się w transporcie takowych .

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.367 109 2
Bardzo oryginalny pomysł ale jakby napisali młodsi koledzy zupełnie nie realny , GLS raczej z tego co mi wiadomo nie używa takich naczep nie ta epoka.:);)
Podziwiam natomiast że kalka tak ładnie położona że na sprytnie wykonanej fotce w ogóle jej nie widać.
Kalki nie są moją mocną stroną więc chylę czoła (y)