• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Lec Go

OP
OP
Lec Go (Bartek)
Reakcje
11.666 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
23. Dzisiaj model który dostałem od znajomej która pracuje w firmie Raben . Model prawdopodobnie zrobiony na zamówienie tego przewoźnika i rozdawany tylko firmą współpracującym . Nie mogę nic o nim w intenecie znaleźć , nawet gdy wpisuje numer seryjny z pudełka .
Zapraszam :
977. Mercedes-Benz Actros MPIV - HONOLD (AWM)
7 Mercedes-Benz Actros MPIV HONOLD BDF 1 [800x600].JPG

7 Mercedes-Benz Actros MPIV HONOLD BDF 2 [800x600].JPG

7 Mercedes-Benz Actros MPIV HONOLD BDF 3 [800x600].JPG

7 Mercedes-Benz Actros MPIV HONOLD BDF 4 [800x600].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek .

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.878 5 0
SK Seifert - klasyka klasyki. :D Bardzo fajne malowanie i te chromy pasują tu bardzo. Sam model z serii specjalnej , trochę ponad 1000 szt.
KRUG. Pierwsze skojarzenie - LOTOS! :ROFL: Bardzo fajna forma naczepy, nie za często spotykana.
Actros "no name". Plus za skrętne koła i oznaczenia modelu ale odnoszę wrażenie , że jeszcze czegoś brakuje...
Honold. Bardzo fajny zestaw od AWM. :) Ciekawie wyglądają te BDFy.

OP
OP
Lec Go (Bartek)
Reakcje
11.666 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
22. Ostatnia prezentacja w tym roku . Będzie mała wycieczka do lasu . Jedna z ostatnich nowości . Nie wiem dlaczego , ale bardzo mi się podoba to malowanie z F2000 na nowych modelach mana .
Zapraszam :
978. MAN TGX II - Mengel (Herpa)
8 MAN TGS II Mengel 1 [800x600].JPG

8 MAN TGS II Mengel 2 [800x600].JPG

8 MAN TGS II Mengel 3 [800x600].JPG

8 MAN TGS II Mengel 4 [800x600].JPG

Chciałbym każdemu życzyć na nowy rok dużo zdrowia i szczęścia . Do siego roku .
Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek .