• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Lec Go

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.695 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
29. Powrót do tematu budowlanki . Zestaw do przewozu cementu . Jak dla mnie to świetne połączenie ciągnika z naczepą w pięknym kolorze .
Zapraszam :
971. Scania T 124L 400 - Mineral-Spedition-Transport MST (Herpa)
4.1 Scania T124L MST 1 [800x600].JPG

4.1 Scania T124L MST 2 [800x600].JPG

4.1 Scania T124L MST 3 [800x600].JPG

4.1 Scania T124L MST 4 [800x600].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek .

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.695 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
28. Dzisiaj model jakiego jeszcze u mnie w kolekcji nie było . Fajnie że trafił się w wersji cywilnej i takim kolorze .
Zapraszam :
972. Mercedes-Benz NG - Wagert (Herpa)
5.1 Mercedes-Benz SK podnośnik 1 [800x600].JPG

5.1 Mercedes-Benz SK podnośnik 2 [800x600].JPG

5.1 Mercedes-Benz SK podnośnik 3 [800x600].JPG

5.1 Mercedes-Benz SK podnośnik 4 [800x600].JPG

Pozdrawiam Bartek .

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.695 67 1
27. Model który dzisiaj pokaże nabyłem ze względu na to że ma na sobie nasze narodowe barwy oraz był dość tani :D Taki fajny dziadek .
Zapraszam :
973. Mercedes-Benz NG - EKU (ALBEDO)
5.2 Mercedes=Benz NG 1 [800x600].JPG

5.2 Mercedes=Benz NG 2 [800x600].JPG

5.2 Mercedes=Benz NG 3 [800x600].JPG

5.2 Mercedes=Benz NG 4 [800x600].JPG

Pozdrawiam Bartek .

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.882 5 0
Zacznę od SK. Już myślałem, że to jakiś nieznany NTK... :ROFL: Świetny kolor, V8-ka no i Eurocab z dokładką. Z tą naczepą pasuje idealnie. :)
Magnum i burtówka. Klasyka z naszych dróg. :) Na uwagę zasługuje świetny tył , dość rzadko spotykany w naszej skali.
Premium z kontenerem. Jak by cały model był mocno zmęczony, to efekt mógłby być naprawdę ciekawy. :) Na pewno bardzo dobry kontener i koła w naczepie.
Scania MSC. Malowanie wraz z Freund-em - temat rzeka. :) Kilka Hauberek można ustrzelić (te trzeciej generacji też). Srebrne koła z czerwonymi piastami to wspólny mianownik tych modeli.
NG z kapitalną zabudową. Ilość ruchomych elementów w tak starym modelu zadziwia do dziś. :) Duży plus za zdjęcia miniatury "full" rozłożonej.