• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Lec Go

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.882 5 0
Volvo Feess. O konfiguracji już kiedyś pisałem. Sam model (nie licząc jednej drobnostki :)) bardzo fajny. Te szarości pasują tu bardzo. Szczególiki w postaci numeru taborowego czy malowania w barwach ostrzegawczych - niby banał a robią robotę. :)
Premium II. Nie wiem dlaczego, ale ten model, to częsty widok na żwirowniach czy kamieniołomach. Naczepa bardzo fajna i dobrze się zgrała z tym Renault. :)

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.240 69 0
Eee... Co najwyżej przybyło nowe miejsce na modele - w sypialni pod duuużym łóżkiem małżeńskim... :ROFL::ROFL::ROFL:
Tam mam karton z gabarytami, bo mi pudełka do szafy nie wchodzą:ROFL::ROFL::ROFL::ROFL:
Tylko trzeba przy figlach uważać co by sprężyny wytrzymały, tak ze Bartku, przez pierwsze kilka lat tylko jedna warstwa pudełek i gruuuubo folii bąbelkowej od góry:ROFL::ROFL:

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.240 69 0
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
39. Dziś model który zaprezentuje inspirowany jest autami które często mijają moje miasto . Z racji że z Piotrkowa do Kielc nie jest daleko , przez moje miasto przejeżdża codzień pełno wywrotek . Najbardziej popularne sa tutaj scania , volvo i renault premium . Ostatnio też coraz więcej manów się pojawia . Model który pokażę dość długo szukałem , a to dlatego że jest w kolorze w którym wyszła pierwsza partia tego modelu .
Zapraszam :
961. Renault Premium II - składak/schmitz (Herpa/AWM)
Zobacz załącznik 923541
Zobacz załącznik 923542
Zobacz załącznik 923543
Zobacz załącznik 923544
Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek .
Model świetny, w zasadzie myślałem że to jest coś z dawniejszego katalogu herpy.

Bartku, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia(y)(y)(y)
Zdrowych grzecznych dzieciaków, wyrozumiałej żonki no i stabilności finansowej.
Kilka rad dla żonatego kolekcjonera,
Modele z paczkomatu przynoś tylko pod jej nieobecność.
Żaden z modeli nie jest nowy!!!!!, Ty tylko zmieniłeś wystawkę co by modele nie zatęchły w szafie.
Zostawiaj kompa otwartego na aukcjach tych reklamówek piwnych z Greela, niech se kobitka poogląda jaka to taniocha w porównaniu do jej butów kosmetyków etc.
Osobne konta bankowe, u mnie działa;)

Powodzenia(y)(y)

OP
OP
Lec Go (Bartek)
Reakcje
11.695 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
38. Żyje i nie zamierzam forum opuszczać :D Ja mojej obecnej żonie zakomunikowałem na początku naszej znajomości że mam takie hobby i że ono było długo przednią , także nie mam mowy żebym z niego rezygnował .
Tomek wszystko mam opanowane :D Konta osobne , w domu mała gablotka gdzie zmieniam wystawkę , a nowości na pierwszy strzał idą do komórki i są przynoszone przy wymianie w gablotce :D Przy moje wadze , to trochę strach w łóżku trzymać :D
Dzisiaj kolejny składak u mnie . Naczepa ze złomu modelarskiego , pomalowana ręcznie pędzelkiem (co widać) Pomyślałem że bardzo mało jest tej marki pod wywrtokami , a w sumie na drogach coraz więcej . Niestety podczas sesji urwał mi się tylni zderzak :ostrozny:
Zapraszam :
962. DAF XF105 - składak (Herpa)
6 Daf XF105 1 [800x600].JPG

6 Daf XF105 2 [800x600].JPG

6 Daf XF105 3 [800x600].JPG

6 Daf XF105 4 [800x600].JPG

Pozdrawiam Bartek .

OP
OP
Lec Go (Bartek)
Reakcje
11.695 67 1
37. Wreszcie jest czas żeby w miarę często robić prezentacje . Odnośnie poprzedniego modelu to jest on jeszcze do poprawy , mam nadzieję że w końcu trochę czasu będzie . Dzisiaj taki maluch wywrotowy .
Zapraszam :
963. STEYR 8S14 (Herpa)
7.1 Steyr 8s14 1 [800x600].JPG

7.1 Steyr 8S14 2 [800x600].JPG

7.1 Steyr 8S14 3 [800x600].JPG

Pozdrawiam Bartek .

Qmaty

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
5.836 235 3
...mam nadzieję że w końcu trochę czasu będzie...
Wolnego czasu już nie będzie, wybranka go "pochłonie" w całości :LOL:
Opcja druga, też wpadnie w nałóg zbieractwa i będzie pomagać (tego życzę).
Co do modelu, dobra komunalka i duży plus to ruchoma skrzynia umożliwiająca wyładunek, można zrobić fajną scenkę. Jeśli masz też z niebieską kabiną to poproszę o fotkę w parze.