• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Lec Go

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.882 5 0
Zestaw z DAFem pod "łódką" to bardzo dobry pomysł. :) U mnie w okolicy jeżdżą dwa podobne zestawy.
Co do naczepy, to kto wie, czy nie lepiej by było zostawić w oryginale. Nawet jak wyglądała na mocno zużytą. :) Starsze zestawy często składają się z przypadkowo dobranych elementów. :ROFL:
Maleńki MAN z atrapą Steyr-a jest dość rzadkim widokiem w naszej skali. Bardzo fajny "kąsek" modelarski a do tego ten trójstronny "kipper". :)

OP
OP
Lec Go (Bartek)
Reakcje
11.695 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
36. Dzisiaj model na który dość długo przyszło mi polować . Jak dla mnie jeden z fajniejszych modeli od tego producenta i do tego idealnie wpisujący się w nadchodzącą porę roku .
Zapraszam :
964. STEYR 91 (ROCO)
7.2 Steyr 91 1 [800x600].JPG

7.2 Steyr 91 2 [800x600].JPG

7.2 Steyr 91 3 [800x600].JPG

7.2 Steyr 91 4 [800x600].JPG

7.2 Steyr 91 5 [800x600].JPG

Steyr razem :
7.3 Steyr [800x600].JPG

Teraz jeszcze pomarańczowy do kompletu :D
Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.271 387 20
Popieram Marcina. Jedynie czego mi brakuje w gamie modeli tego Steyra od Roco, to wywrotki z kiprem typu Meiler i wywrotki z kiprem typu kamieniołomowego (nie wiem jak te skrzynie wyładunkowe się oryginalnie nazywają).
Jakby wtedy Roco wypuściło te dwa modele, to u nas byłyby hitem...

OP
OP
Lec Go (Bartek)
Reakcje
11.695 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
35. Wywrotki już były , więc czas na kolejne modele . Dziś model marki która podobnie jak steyr również już nie istnieje .
Zapraszam :
965. SAURER D330 - JOOST (Roskopf)
1 Saurer 1 [800x600].JPG

1 Saurer 2 [800x600].JPG

1 Saurer 3 [800x600].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek .