• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Igora

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.809 4 0
Widziałem kiedyś takiego Forda w Chyżnem, na granicy PL - SK. Oczywiście "blachy" tureckie. Brzydki, ale przykuwa oko na tyle, że zrobiłem zdjecie :D:ROFL: Nigdy by mi nie przyszło do głowy, że ktoś zrobi model w naszej skali... Niezwykły rarytas. Szacun ogromny!

Pietras83

Znany użytkownik
Reakcje
3.251 15 3
Wszystkie modele są świetne, jednak fajnie jakbyś zaprezentował każdy model osobno, kojarzę, że część już kiedyś pokazywałeś, ale chyba bez gablot.

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.809 4 0
Jest pięknie, bo musi być! :D Na tych kilku fotkach jest kawał historii i tutaj tak naprawdę to robi ogromną wartość. Do tego miniatury wyjątkowe, bo przecież wykonane w ilości jednej sztuki! :eek:Dla mnie również pojazdy w malowaniach, które miałem okazję widywać...
Napisze to jeszcze raz - pięknie! :)