• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Igora

kosmo83

Znany użytkownik
Reakcje
5.431 2 0
Oba modele prezentują się rewelacyjnie w tym malowaniu i z tymi wszystkimi dodatkami(y)oczywiście ładunek też świetny;)i gratulacje za świetnie wykonaną pracę od podstaw bo jest co podziwiać:).

RaFuS

Znany użytkownik
Reakcje
140 3 0
Zarowno Man jak i Volvo wyszły świetnie. Chyba dzięki 'internetom' od dawna czerwone Fh pierwszej generacji z czarnym okularem kojarzyło mi się zawsze z Tobą. :D

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.809 4 0
Długo każesz czekać na kolejne prezentacje ale jak zwykle - WARTO! Czuć klimat transportu z przed dwóch dekad. Kolejną rzeczą, jest unikatowość pokazywanych modeli a do tego kawałek rodzinnej historii... Świetna robota.

OP
OP
IgorS

IgorS

Aktywny użytkownik
Reakcje
175 2 0
Kolejna długa przerwa za nami i wracam z kolejnymi modelami. Zaczniemy od dwóch zestawów firmy Pajor Transport w której pracuje mój brat - z dwóch zaprezentowanych poniżej zestawów w mojej kolekcji zostanie model starszego FH trzeciej generacji, natomiast nowszy egzemplarz będzie zdobić biuro firmy.

pajor0.jpg

16. Volvo FH III 500 Globetrotter XL z naczepą Kogel oraz Volvo FH IV 500 Globetrotter XL z naczepą Schmitz - Pajor Transport (Herpa/MM Models/IgorS)
pajor1.jpg

pajor2.jpg

pajor3.jpg

pajor4.jpg

pajor5.jpg

Zapraszam do komentowania! :)

grzes_rr

Znany użytkownik
Reakcje
4.751 6 1
Igor, znów świetnie wykonana praca i ciężko mi oderwać wzrok od tych Volv. Odwzorowanie na najwyższym poziomie, bardzo mi się podobają obydwa zestawy (y)(y)(y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.792 387 20
Kolejne ciekawe modele i zrobione z dużą szczegółowością. Gratuluję pomysłu i wykonania. (y)

OP
OP
IgorS

IgorS

Aktywny użytkownik
Reakcje
175 2 0
Skoro ostatnio byliśmy przy podwójnej prezentacji trzeciej i czwartej generacji Volvo FH, to dzisiaj mam dla Was kolejną szwedzką parkę, tym razem FH pierwszej i drugiej generacji. Nowszy egzemplarz już był tutaj pokazywany, ale doczekał się ostatnio starszego brata którym tata jeździł przez jakieś pół roku. Tym razem ciągnik jest w 100% mojego autorstwa, natomiast naczepa to dzieło jak zawsze niezawodnego Michała z MM Models.

kd1.jpg

10. Volvo FH12 380 Globetrotter z naczepą silo LAG - KD Kaczmarczyk (Herpa/MM Models/IgorS)
kd6.jpg

kd7.jpg

kd8.jpg

kd9.jpg

Zapraszam do komentowania ;).