• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Bartek - tuniu32

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Bardzo fajny ten Ził. Dobrze, że ma podnoszoną kipę i fajnie wygląda właśnie z podniesioną.

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Gniotsa nie łamiotsa:D, mój ojciec kiedyś miał takiego tylko skrzyniowego i pamiętam, że ciągle silnik się w nim zapowietrzał i ogólnie przygody z nim były.

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.456 47 0
Fajny ten Kamaz.W pierwszym momencie gdy zobaczyłem jego fotki na jakimś ruskim forum to myślałem że to 1/43.Trzeba mieć nadzieję że będą powstawały kolejne wersje, między innymi strażackie.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Kamaz ma bardzo fajną bryłę, ale jakiś taki goły. Ani migaczy, ani tylnych świateł...
Natomiast Jelcz świetny. Najlepsza z tego zestawu jest puszka no i podkontenerówka. Kapitalnie wyglądają te napisy ZREMB na chlapaczach.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
SK-acz świetnie Ci wyszedł. Dzienna kabina idealnie pasuje do tej zabudowy. Gratuluję pomysłu i wykonania.