• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Bartek - tuniu32

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.429 67 1
To mi teraz dałeś do myślenia Bartek . Cały czas chodzą mi one po głowie te dwa model bo są świetnie wykonane . Zazdroszczę tych kąsków .

Marek P

Znany użytkownik
Reakcje
12 0 0
Dobrze całość wygląda, ciekawy pomysł z zarzuceniem piaskarki na szubienice. Miło zobaczyć Stara do utrzymania w naszej skali, na żywo ich czas już niestety minął bezpowrotnie. Zima niech wraca bo u mnie całe stado takich sprzętów się nudzi.;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Fajne te hakowce. Muszę przyznać, że jeszcze takich nie mam w swojej kolekcji i cały czas myślę, czy nie uzupełnić. Ale powstrzymuje mnie cena i tył naczep i przyczep. A jak jest w tych modelach?
Star bardzo fajnie Ci wyszedł i chyba będę musiał się o takiego uśmiechnąć.:)

OP
OP
tuniu32

tuniu32

Znany użytkownik
Reakcje
81 0 0
Troszkę musiałem go na męczyć żeby go sprzedał ale się udało i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwy bo model jest rzeczywiście świetny

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Złomex kapitalny. Gratuluję posiadania. Pięknie zwaloryzowany. Wygląda jak w 1:1.