• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Bartek - tuniu32

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Wzorowałeś się na producencie? Pan A już takiego chciał sprzedawać za niebotyczną kwotę, ale podobno chętnych nie było czemu się nie dziwię...
Mały zabieg przeszczepu a mamy model podobny do znanych z naszych ulic, jeszcze by się druga szczota przydała i trochę dłubaniny żeby się jeszcze zbliżyć do oryginału , ale i tak jest ok.

OP
OP
tuniu32

tuniu32

Znany użytkownik
Reakcje
81 0 0
Nie to raczej producent wzorował się na mnie.Pokazałem podobny model już dawno temu na innym forum.
Wiem też że tak naprawdę odbiega od oryginału ale co tam mi się podoba.

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
No to szacun, bo pomysł bardzo trafiony, natomiast ktoś kto kopiował i próbował to sprzedać jako limitowaną serię...no bez komentarza.
Ale model lekko ubrudzisz...prawda?

OP
OP
tuniu32

tuniu32

Znany użytkownik
Reakcje
81 0 0
Sam nie wiem jeszcze nigdy nie brudziłem:niepewny:[DOUBLEPOST=1396726338,1396725560][/DOUBLEPOST]Nie mam żadnych pretensji do producenta , fajnie że ktoś wciela moje pomysły w życie.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Zabudowa Stara bardzo fajna i w tej wersji wygląda całkiem fajnie. Avia też fajna. Trochę tego mieli w Igloopolu.