• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolejowy półwysep helski i linia 213

Ty42-39, a z okazji ciągle tej samej - przejazd zorganizowany we wrześniu 1991 roku przez Lokomotywownię Gdynia Grabówek dla swoich pracowników.

Po chwili mnie dopiero olśniło, że to zaraz będzie równo 25 lat....
Jeśli zdjęcie było ściągnięte ze strony Skansenu w Kościerzynie, to autorem jest pewnie Radek Gawek.

Ostatnio modyfikowane przez moderatora:

Szwed1978

Znany użytkownik
Reakcje
5.492 58 3
Ty42-39, a z okazji ciągle tej samej - przejazd zorganizowany we wrześniu 1991 roku przez Lokomotywownię Gdynia Grabówek dla swoich pracowników.

Po chwili mnie dopiero olśniło, że to zaraz będzie równo 25 lat....
Jeśli zdjęcie było ściągnięte ze strony Skansenu w Kościerzynie, to autorem jest pewnie Radek Gawek.
A możne kolega ma więcej tych zdjęć

Adam66

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
6.418 110 1
Zdjęcia jeszcze ciepłe, z ubiegłego weekendu:cool:
Miejsce akcji - Jurata (to samo przejście co rok temu):love:
Co jedzie to wy lepiej ode mnie wiecie;)
Skrzynki i zapory w zeszłym roku montowali, a teraz dzwoni, świeci, zamyka się i otwiera... pełen wypas:cool:
IMG_0561.JPG
IMG_0562.JPG
IMG_0562.JPG
IMG_0563.JPG
IMG_0566.JPG
IMG_0569.JPG

Ostatnio edytowane:

Szwed1978

Znany użytkownik
Reakcje
5.492 58 3
Dzisiaj wracając z Gdyni pociągiem a dokładniej autobusem szynowym PESA SA 133-028
W środku jest fajna informacja dla pasażera, która pokazuje jaka stacja przed nami o której do następnej stacji dotrze.
Obraz 631.jpg

A na stacji w Żelistrzewie widać przepiękny Włoski bubel skarpa zabezpieczona płyta ażurową "MEBA" bez fundamentu - efekt po deszczach widać na zdjęciu
Obraz 632.jpg