• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Fotografie Kolejowe klimaty...

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
12.282 504 30
Jakoś nie pamiętam tam takiego lasu. Ponadto pytanie, czy na tej linii jeździły kiedykolwiek takie składy z Bhp? Za "moich czasów" (lata 80. XX wieku) tę linię obsługiwał Ty2 z dwoma ryflakami albo 120A, które też nigdy nie były przepełnione.

Kpt. Nemo

Łowca cech
Donator forum
Ekspert
Reakcje
21.200 508 29
Wam coś pokazać, w życiu, to był ostatni raz. Roztrząsanie dumanie, był las czy go nie było a może to był las krzyży. Nie pamiętam, jak zwykle pewnie byłem nawalony, a może w tamtych czasach miałem łeb zasrany tym zasranym modelarstwem i na prawdziwą kolej zwracałem uwagę pozornie. Teraz to już nie jestem pewny czy to moje zdjęcie, może Piotrka, mieliśmy takie same aparaty. Powoli się to wszystko kończy.

Kpt. Nemo

Łowca cech
Donator forum
Ekspert
Reakcje
21.200 508 29
Proszę bardzo tak jak przypuszczałem zdjęcie jest Piotrka, przepraszam że użyłem je bez jego zgody, po jego wyjaśnieniu wiem że mnie tam nie było.

Czołem! Zdjęcie na 99% pochodzi z Rytla, a SU45-079 pomyka z Chojnic, do Tczewa. Charakterystyczne miejsce: Barierki mostu na Brdzie i pseudo droga w śladzie rozebranego toru. Spaliśmy z Kudłatym i Michałem, w takim dużym domu, gdzie klucz był pod donicą!