• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

KOLEJ NA ŚWIEBODZKIM

Wojtek_Kraków

Aktywny użytkownik
Reakcje
429 1 0
Widzę że nawet Bolec z "Chłopaki nie płaczą" przyjechał ;) (góra, piąty od prawej)

Byłem w wakacje u was ale widzę, że znowu trzeba będzie się wybrać bo dużo zmian zaszło:)

OP
OP
mattia

mattia

Znany użytkownik
Reakcje
81 1 0
Rozbudowa makiety "Kolejkowo " idzie pełna parą . :)
011.JPG
012.JPG
013.JPG
014.JPG
009.JPG
010.JPG
015.JPG
016.JPG
017.JPG

[DOUBLEPOST=1454362472,1454360826][/DOUBLEPOST]

Wojtek_Kraków
A dlaczego taka ocena , co ci nie pasuje , uzasadnij to !!!

popowe

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
2.232 16 2
Przy tylu robotnych robota musi iść naprzód.
Maćku pochlap te pustaki trochę cementem. Murarze zawsze ciapią.

No ale jak można dać ocenę Staroć? Niby wolność słowa jest ale nie zgodzić się też można.

OP
OP
mattia

mattia

Znany użytkownik
Reakcje
81 1 0
popowe
spoko , spoko ! to dopiero przyjechało z modelarni z Karpacza , tuning i detale to już pomalutku będą robione . Tylko zastanawia mnie dlaczego ocena "staroć "?
[DOUBLEPOST=1454363032][/DOUBLEPOST]Wojtek_Kraków
To może ty coś przedstawisz ? do oceny .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.628 387 20
No ale jak można dać ocenę Staroć? Niby wolność słowa jest ale nie zgodzić się też można.
No i to jest właśnie przykład naszego dziwnego postępowania. Albo robimy to z tzw. zazdrości klikając np w "staroć" (w co raczej w tym przypadku nie wierzę), albo dajemy taką ocenę przez pomyłkę klikając niechlujnie i nie sprawdzając w co kliknęliśmy. Jednym słowem brak poszanowania dla pracy kolegi.

OP
OP
mattia

mattia

Znany użytkownik
Reakcje
81 1 0
mafo
Dzięki , tym bardziej ze akurat to nie jest moje dzieło tylko kolegów z drugiej modelarni w Karpaczu i naprawdę jest to tylko jeden z trzech budynków które już są we Wrocławiu na Świebodzkim , niestety na razie są rozłożone. Myślę że w środę będą już na swoich miejscach , to dam fotki całości .

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
12.534 514 30
I tak to zostawcie, trzeba promować porządną robotę, a nie bałaganiarstwo. A o bloczkach Ytong pisałem jak najbardziej poważnie.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.628 387 20
Popieram Andrzeja. Ytong to czysta robota. Jak chcesz brudzić, to najwyżej pochlap trochę kombinezony robotników, bo są takie czyste, jak "nówki sztuki z magazynu". :)

mikl

Znany użytkownik
Reakcje
3.982 111 11
Miałem juz dawno wkleić ale czasu brakło. Moja fotorelacja z grudniowej wizyty w Kolejowie. Klimacik jest super.

IMAG1982.jpg
IMAG1983.jpg
IMAG1991.jpg
IMAG1997.jpg
IMAG1995.jpg
IMAG1994.jpg
IMAG1992.jpg
IMAG1993.jpg

IMAG1984.jpg

@mattia, czy Ty tam z reguły biegasz w czerwonym kombinezonie?

Ostatnio edytowane:
Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Inne ciekawostki 133