Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
popowe
spoko , spoko ! to dopiero przyjechało z modelarni z Karpacza , tuning i detale to już pomalutku będą robione . Tylko zastanawia mnie dlaczego ocena "staroć "?
[DOUBLEPOST=1454363032][/DOUBLEPOST]Wojtek_Kraków
To może ty coś przedstawisz ? do oceny .
No i to jest właśnie przykład naszego dziwnego postępowania. Albo robimy to z tzw. zazdrości klikając np w "staroć" (w co raczej w tym przypadku nie wierzę), albo dajemy taką ocenę przez pomyłkę klikając niechlujnie i nie sprawdzając w co kliknęliśmy. Jednym słowem brak poszanowania dla pracy kolegi.
mafo
Dzięki , tym bardziej ze akurat to nie jest moje dzieło tylko kolegów z drugiej modelarni w Karpaczu i naprawdę jest to tylko jeden z trzech budynków które już są we Wrocławiu na Świebodzkim , niestety na razie są rozłożone. Myślę że w środę będą już na swoich miejscach , to dam fotki całości .
Popieram Andrzeja. Ytong to czysta robota. Jak chcesz brudzić, to najwyżej pochlap trochę kombinezony robotników, bo są takie czyste, jak "nówki sztuki z magazynu".