Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
cd.
w miejscu gdzie widoczny jest otwór , będzie zamocowany działający podnośnik samochodowy .
Oczywiście jeszcze nie wszystko jest skończone , w miarę postępu prac będę pokazywał .
Ten bajzel jest cudowny! Nie jest sztuką taki bałaganik sobie zorganizować w realu, lecz wielką sztuką jest coś takiego zrobić w skali.Mattia jesteś wielki!
Zaje..fajny warsztat , piękna robota i detale gratuluję !!! Mimo to martwi mnie okrutnie jedna sprawa, czy to srebrne BMW nie zapyli się tą czerwona farbą
Ej wy Młodzi.. prawdziwego warsztatu ogólnowojskowego żeście nie widzieli. Za komuny to jeszcze w takiej dziupli przewijaliby prądnice, naprawiali gaźniki i chrzcili wahę ropą
Tylko zamiast takiego podnośnika byłby zasyfiały kanał, a na ścianach wisiałby plakat Rodowicz albo Sośnickiej, no i w kącie obowiązkowo rzęziłoby rozklekotane radio z "Sygnałami dnia" albo "Hejnałem z Wieży Mariackiej"
Zrobiłeś kawał dobrej, co tam dobrej..., świetnej roboty. Kapitalnie wygląda ten warsztat. Ogromnym Twoim atutem jest przywiązywanie wagi do szczegółów. Gratuluję.
Świetna robota , ja bym tylko dał tego lakiernika do blacharzy a wulkanizację do warsztatu i jeszcze lakiernika bym odgrodził , po pierwsze wszystko by było zapylone jak się maluje a po drugie na warsztacie jest za tłusto by ładnie pomalować auto.
Detaling powalający
Brodagaz
No ze wzgledow technicznych ( ruchomy podnośnik) nie bardzo można tak zamienic jak piszesz , podnośnik musi być wyciągany bezproblemowo (dostep do mechanizmu napedowego i silnika oraz dekodera ) , dlatego został zamontowany w następnym budynku/wiacie ( będą tylko dwie sciany , tylna i boczna z oknami )gdzie dostep do niego jest bardzo dogodny . W budynku warsztatu było by to nie mozliwe ze względu na umiejscowienie podciagow kratownicowych oraz przewodow zasilających lampy podsufitowe . Jutro przedstawie to o czym pisze , (fotki) .