Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
zaczynając od kolorów po uciętym od dołu na bokach naczepy kończąc. Jesteś pewny że jest to mega? Czy tylko ma koła od megi? Ten dolny prześwit w niej mnie zastanawia
Jaki jest ten link każdy widzi, a wypada mieć. Tyle razy opowiadałem jak pewien model leżał w Poznaniu w sklepie, nikt go nie chciał, nawet ja się nie skusiłem i co teraz biały kruk.
A to stare FH fajne ale to mi się z nowu podoba bo stare
AWM czy Herpa mają formy i tylko zmieniają malowania, niestety często nie jest 100% oryginał. Trzeba się cieszyć, że w ogóle jest garstka poloników.Ewentualnie samemu wprowadzać poprawki. Wydaje mi się, że zachodni sąsiedzi modelarze aż tak nie przywiązują wagi do szczegółów a dla firm to oni są głównym odbiorcą.
Stare FH12 to dla mnie najlepsza forma od AWM. Nawet lepsza od Herpy. I kolejne ciekawe malowanie. Fajny kierunek obrałeś w zbieraniu firm z rzadziej spotykanych w naszej skali krajów.
Link jaki jest - wszyscy widzą. Osobiście już się powinniśmy przyzwyczaić do "niedoróbek" w naszej skali. Ja pewnie kiedyś go kupię i nie będę miał z nim problemu. FH 12 z Hiszpanii bardzo ciekawe. Podoba się.
Witam. Dziękuje za komentarze. Ostatnio nie mam czasu by uczestniczyć w życiu forum ale wypadałoby coś pokazać, modeli jakoś gwałtownie nie przybywa ale będę starał się pokazywać to co się ostało w mojej kolekcji.
Volvo FH-12 Globetrotter "Hungarocamion" AWM
Zdjęcia robione telefonem z góry przepraszam za jakość.
Ciekawe malowanie. Świetnie wyszły Ci zdjęcia, gratuluję. Nie łatwo jest obfotografować biały model tak, żeby było widać wszystkie detale, szczególnie podział blach...