Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Z ostatnich prezentacji najlepszy WB z Azerbejdżanu. Świetny zestaw i do tego te niespotykane numery. Druga sprawa. WB w PL barwach. Tak jak kiedyś pisałem w sprawie DD transów - te też chętnie mogę odkupić ...
Świetny ten Link i warty posiadania również ze względu, że jednak polonik. Połączenie z naczepą Waberer’s jak najbardziej realne, też widuje takie zestawy
Link porażka, niestety totalnie fikcyjny zestaw, malowanie kiepskie, w Iveco podwozie, a naczepa? Powinna być mega. Według mnie wyglądało to tak - pojawił się ten model w zapowiedziach, szału na niego nie było, to realizację przesunęli w czasie, wrzucając cokolwiek obrane w barwy by było. Takie jest moje zdanie.
Link porażka, niestety totalnie fikcyjny zestaw, malowanie kiepskie, w Iveco podwozie, a naczepa? Powinna być mega. Według mnie wyglądało to tak - pojawił się ten model w zapowiedziach, szału na niego nie było, to realizację przesunęli w czasie, wrzucając cokolwiek obrane w barwy by było. Takie jest moje zdanie.
zaczynając od kolorów po uciętym od dołu na bokach naczepy kończąc. Jesteś pewny że jest to mega? Czy tylko ma koła od megi? Ten dolny prześwit w niej mnie zastanawia
Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.