Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Czyli kupili pendolino na kilka systemów zasilania i przez tyle lat mieli dopuszczenie tylko na PL. Tak przy okazji - na którymś egzemplarzu widziałem zdemontowane pantografy systemu prądu zmiennego. W sumie niepotrzebne, bo jeździ tylko na 3000V=
Czyli kupili pendolino na kilka systemów zasilania i przez tyle lat mieli dopuszczenie tylko na PL. Tak przy okazji - na którymś egzemplarzu widziałem zdemontowane pantografy systemu prądu zmiennego. W sumie niepotrzebne, bo jeździ tylko na 3000V=
A gdzie te śmieszne pociągi mają więcej wjeżdżać skoro zrobiono z nich cyrk obwoźny, który ostatnio zajechał do "stolicy oscypka". Niech włodarze gmin zgłaszają się do MI, że do nich jeszcze "pseudolino" nie zawitało...
A gdzie te śmieszne pociągi mają więcej wjeżdżać skoro zrobiono z nich cyrk obwoźny, który ostatnio zajechał do "stolicy oscypka". Niech włodarze gmin zgłaszają się do MI, że do nich jeszcze "pseudolino" nie zawitało...
Jak by dostal porządna karę - zwrot kosztów naprawy szynobusa to juz by miał zapewniony odwyk. Niestety może dostanie dwa lata w zawieszeniu i prawko mu zabiorą.
Skoro go było stać na Jaguara, to przydał by się regres od ubezpieczyciela ( na drodze cywilnej zapewne, ale sprawa raczej z dużą szansą na wygraną + koszty sadowe)...