Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Witam ponownie. Temat powoli rusza dalej. Właśnie przyjechały elementy na 4 kolejne moduły. Elementy wycięte przez kolegę forumowego maramamare. Trochę udoskonalone w stosunku do poprzedniej wersji. Elementy pionowe ze sklejki 6mm zamiast 4mm. I udało się zastosować połączenia mimośrodowe do łączenia modułów oprócz kołków naprowadzających. Na szybko złożony jeden moduł oraz drugi mostowy nie cały. Będę musiała poszerzyć otwory, nie uwzględniłem zmiany grubości sklejki. Mam też tło, drzewka od freona. Niestety pracuję teraz w delegacjach i czasu mało
Tak patrząc teraz na te moduły myślę że lepszym rozwiązaniem było by umieszczenie słupów sieci trakcyjnej po drugiej stronie torów, nie zasłaniały by za bardzo prezentowanego taboru.
Tak patrząc teraz na te moduły myślę że lepszym rozwiązaniem było by umieszczenie słupów sieci trakcyjnej po drugiej stronie torów, nie zasłaniały by za bardzo prezentowanego taboru.