• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja jestrabh-kolekcja małych i dużych,starych i nowych

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Jelcz z traktorkami wygląda zjawiskowo. Piękne detale topowej polskiej ciężarówki, której już nie ma. Jednak w skali 1/87 wciąż tętni nowym życiem.

TLLK

Aktywny użytkownik
Reakcje
236 7 2
Jelcz z traktorkami wygląda zjawiskowo. Piękne detale topowej polskiej ciężarówki, której już nie ma. Jednak w skali 1/87 wciąż tętni nowym życiem.
Piękny wpis (y)

... a Jelonki strażackie pociągające w najdalsze odstępy cysterny z wodą przeczą tezie zawartej powyżej. :podstepny:
Jeżdżą i dzielnie służą. tada!

toiowo

Znany użytkownik
Reakcje
210 1 0
Owszem, Jelcz z Ursusami jest świetny. Ale mi najbardziej podoba się całokształt, czyli jednolitość i 'polskość' przedstawionych w tym temacie modeli. Jakość wykonania też stoi na najwyższym poziomie. ;)

OP
OP
jestrabh

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.839 40 1
Ok.To dziś całkiem spokojnie tylko jeden" Jelonek "W640JS

Załączniki

Ostatnio edytowane:

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
28.382 391 20
Piękny ten "Jelonek". Widzę, że nie tylko ja jestem szczęśliwym posiadaczem tego modelu. Gratuluję. (y)

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.734 109 2
Kolejny świetny model , szybko idziesz z tymi prezentacjami jeszcze nam się Twoje rarytasy opatrzą i spowszednieją :);)
Gratuluję nabytków i podziwiam konsekwencję (y)

OP
OP
jestrabh

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.839 40 1
Piękny ten "Jelonek". Widzę, że nie tylko ja jestem szczęśliwym posiadaczem tego modelu. Gratuluję. (y)
Mafo, czyli jednym słowem obaj jesteśmy szczęśliwcami i możemy sobie na wzajem gratulować. Lecz myślę, że z racji wieku mamy podobne upodobania, więc pewnie jeszcze nie raz przedstawię model, który jest w Twoim posiadaniu i pochodzi z tego samego źródła, a może nawet od Ciebie.:)

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.734 109 2
Mafo, czyli jednym słowem obaj jesteśmy szczęśliwcami i możemy sobie na wzajem gratulować. Lecz myślę, że z racji wieku mamy podobne upodobania, więc pewnie jeszcze nie raz przedstawię model, który jest w Twoim posiadaniu i pochodzi z tego samego źródła, może nawet od Ciebie.:)
Tylko żebyście razem nie zasiedli w loży szyderców jak w mapetach.:ROFL:;)

wujcik

Znany użytkownik
Reakcje
2 0 0
Kolejny piękny klasyk z minionej epoki.Gratuluję.Szkoda tylko ,że prezentujesz wszystkie modele w jednym temacie osobowych.

OP
OP
jestrabh

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.839 40 1
Kolejny piękny klasyk z minionej epoki.Gratuluję.Szkoda tylko ,że prezentujesz wszystkie modele w jednym temacie osobowych.
Dzięki za gratulacje. Masz rację, że narobiłem trochę bałaganu, ale nie zakładałem na wstępie takiego obrotu sprawy.:( Myślałem, że zaprezentuję parę ciekawostek, które nie wielu zainteresują i na tym się temat zakończy;).Nie bardzo teraz wiem jak z tego wybrnąć?:eek: Może admin pomoże to poukładać, ale muszę chyba wpierw pozakładać właściwe wątki tematyczne. Jeśli źle kombinuję to mnie poprawcie, proszę.:oops: