• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja jestrabh-kolekcja małych i dużych,starych i nowych

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Policja, Milicja, ten sam cel, ten sam model, piękna prezentacja z życia wzięta. Największe wrażenie z prezentacji robi ostanie zdjęcie ;)

toiowo

Znany użytkownik
Reakcje
210 1 0
Wow. Imponująca podkolekcja. Podoba mi się sam pomysł zbierania jednego modelu w różnych malowaniach. W przypadku, gdy do tego jeszcze charakteryzuje się on dobrą jakością wykonania, robi podwójne wrażenie. Skoro to jeszcze nie wszystkie - powodzenia w uzupełnianiu! ;)

OP
OP
jestrabh

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.822 40 1
;)
Wow. Imponująca podkolekcja. Podoba mi się sam pomysł zbierania jednego modelu w różnych malowaniach. W przypadku, gdy do tego jeszcze charakteryzuje się on dobrą jakością wykonania, robi podwójne wrażenie. Skoro to jeszcze nie wszystkie - powodzenia w uzupełnianiu! ;)
Nie wszystkie zaprezentowane;) Reszta w dniu dzisiejszym.

OP
OP
jestrabh

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.822 40 1
Witam ponownie w ostatniej już odsłonie kolekcji moich UAZ-ów ;)

Załączniki

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Proszę przestań już bo część z nas doprowadzisz do palpitacji serca.
Po Twojej prezentacji UAZ-ów wczorajsze licytacje na all... ostro poszybowały w górę:)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.953 388 20
Piękne te Uazy. Trochę ich nazbierałeś.. Kapitalna jest Twoja kolekcja. Po troszku zazdroszczę. ;)

toiowo

Znany użytkownik
Reakcje
210 1 0
UN i Pomoc Drogowa są moimi faworytami, bo wyróżniają się na tle wszechobecnej zieloności w różnych odcieniach. Ale równie pozytywne wrażenie robi Jelcz z Transbudu w którym podoba mi się zwłaszcza poprzeczka z kogutami na dachu. ;) Co to za naczepy?

OP
OP
jestrabh

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.822 40 1
UN i Pomoc Drogowa są moimi faworytami, bo wyróżniają się na tle wszechobecnej zieloności w różnych odcieniach. Ale równie pozytywne wrażenie robi Jelcz z Transbudu w którym podoba mi się zwłaszcza poprzeczka z kogutami na dachu. ;) Co to za naczepy?
To mnie cieszy, że Ci się podoba.A naczepy to niskopodwoziowy ZREMB N 25.31
[DOUBLEPOST=1457387734][/DOUBLEPOST]
Piękne te Uazy. Trochę ich nazbierałeś.. Kapitalna jest Twoja kolekcja. Po troszku zazdroszczę. ;)
A,dziękuję :) Trochę się ich uzbierało;)

OP
OP
jestrabh

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.822 40 1
Witam.Dziś zaprezentuję rodzimą myśl techniczną.Jelcz C-417 z naczepą ZREMB N-25.31 z Ursusami.

Załączniki

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.724 109 2
Chyba przestanę tu zaglądać , co prezentacja to stres :D:D:D
Jelcz jest super i największy plus że na szczecińskich blachach , Ursusom też niczego nie brakuje.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.953 388 20
Jelcz bardzo ciekawy, jednak wydaje mi się, że siodło ma zamocowane za wysoko.
A tak w ogóle to kto jest producentem tego Jelcza?

OP
OP
jestrabh

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.822 40 1
Chyba przestanę tu zaglądać , co prezentacja to stres :D:D:D
Jelcz jest super i największy plus że na szczecińskich blachach , Ursusom też niczego nie brakuje.
Nie bądź taki skromny:) Ja stresa dużo dłużej mam jak patrzę na to co i ile pokazujesz.O modułach kolejowych już nie wspominając:)

OP
OP
jestrabh

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.822 40 1
Jelcz bardzo ciekawy, jednak wydaje mi się, że siodło ma zamocowane za wysoko.
A tak w ogóle to kto jest producentem tego Jelcza?
Co fachowiec, to fachowiec:) Tak masz rację jest za wysoko i będę musiał to poprawić. A producentem jest dobrze mam znana manufaktura z Bielska- Białej:)