Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Wystawa 4 i 5 czerwca tuż, tuż, a prace nad makietą nadal trwają. Tym razem pochwalę się wyglądem "modułów manewrowych". Pierwszą skrzynkę (trapezową) wykańczała cała rodzina, natomiast drugą robiłem już ja. Jeszcze pozostało mi jedynie podosiewanie trawy tam gdzie się nie przykleiła, uzupełnienie braków w ścieżce oraz zasadzenie drzewek i krzaczków.
Takie pytanie, czy są gdzieś w Polsce (z wyjątkiem modelmanii, która jest w stanie ściągnąć te kwiatki do miesiąca) dostępne kwiatki, ale w posypce? Np. coś takiego lub podobnego: http://www.topbaum.de/Flowers---plants/Flowers-36/Set-of-loose-blossoms--1-87--6-colours.html
świetnie wyszło
Co do kwiatków, to polecam różnokolorowe gąbki do mycia naczyń, zetrzyj je na tarce (najdrobniejszej), a potem przez sitko syp na makiete