• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

III Trybunały Modelarstwa Kolejowego - Piotrków 2016

Reakcje
0 0 0
Ogólnie wydaje mi się, że jest progres jeśli chodzi o jakość wykonania ale do ideału jeszcze trochę brakuje. Krawędzie budy ładnie domalowane na denaturatowy kolor. Obwódki lamp - chyba bez poprawy ale za to zeza nie ma - "patrzą" równo. Ale jak wiadomo poszczególne egzemplarze mogą się różnić od siebie. Kiepsko za to wyglądają obwódki okien bocznych od strony wewnętrznej. Jeden pantograf "przewalony" jak w 541. Jak dam radę to wstawię jutro wyraźne zdjęcia. Ogólnie wydaje mi się, że lokomotywa jest złożona bardziej starannie i czysto.

Już widzę, jak ciągnie (488) TLK Rozewie :)

Michał_P

Znany użytkownik
Reakcje
182 27 0
Chciałbym podziękować Organizatorom oraz Wystawcom za kolejną bardzo udaną edycję imprezy. Wysoki poziom merytoryczny oraz duże zainteresowanie dobrze rokują na przyszłość. (y)
Organizatorowi chciałbym tylko zasugerować ustawienie słupków bądź innych zabezpieczeń uniemożliwiających dewastację trawników przez osoby beztrosko parkujące na nich samochody.
[DOUBLEPOST=1466276110][/DOUBLEPOST]
Tekatki do kupienia są czy cały czas prototypy są pokazywane ?
Można się zapisywać. O ile dobrze pamiętam cena wynosi 4900 zł.

114

Użytkownik
Reakcje
9 0 0
Witam.

Chciałbym podziękować, Organizatorom oraz Wystawcom za kolejną bardzo udaną imprezę.

Byłem, Widziałem, Podziwiałem, okupiłem się.

Jan.

piterson

Znany użytkownik
Reakcje
61 0 0
kolejne

Załączniki

Pd5

Znany użytkownik
Reakcje
2.024 24 8
Byłem, zobaczyłem, zrobiłem zakupy i wróciłem zadowolony. Muszę powiedzieć ze Trybunały rozwijają się coraz bardziej.
Rok temu było lepiej niż dwa lata temu, a w tym roku jeszcze więcej i ciekawiej, czyli zaczyna się robić fajna impreza, która jak tak dalej pójdzie w przyszłym roku nie zmieści się już w tej sali. (n) To fajnie, ze jest coraz więcej miejsc, w których mozna cos fajnego kupić. W tym roku oprócz roznych modeli pojawiły się tez drzewka (y)
Organizatorom gratuluje pomysłu imprezy i jego realizacji.

Adamzalesie

Znany użytkownik
Reakcje
283 45 10
Organizatorowi chciałbym tylko zasugerować ustawienie słupków bądź innych zabezpieczeń uniemożliwiających dewastację trawników przez osoby beztrosko parkujące na nich samochody.
A na jakiej podstawie kolega ocenia że osoby tam parkowały beztrosko, bądź organizatora imprezy interesuje co się dzieje z terenem wynajmującego. Może to jest ujęte w umowie.

Ostatnio modyfikowane przez moderatora:

pilu35

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Naprawdę oferta producentów roślinności robiła wrażenie zakupiłem i szczerze polecam Panów z firmy MBR i FREON - produkty pierwsza klasa. Ceny też atrakcyjne zwłaszcza w porównaniu z produktami naszych zachodnich sąsiadów. Bardzo udana impreza tak jak wspominali przedmówcy z roku na rok coraz lepiej. Za rok chyba większa sala by się przydała bo jak sądzę większość wystawców jest i będzie zadowolona. W sumie to myślałem, że na stoisku PIKO coś się będzie działo i może będzie można coś zakupić ale hmm no troszkę nudno tam było.

Marcin Kempa

Znany użytkownik
Reakcje
167 1 0
Na plus- dużo makiet i duża różnorodność jeżeli chodzi o skale. Na minus- mało sklepów i piko. Jeżeli ogromna firma piko ma nic nie wystawiać a zabierać tyle miejsca, to niech lepiej w ogóle nie przyjeżdża a miejsce odda koledze od eNki z korytarza. Druga sprawa to sklepy. Jeden świat modeli to stanowczo za mało i warto by było zachęcić innych ażeby też się wystawili.