• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

III Trybunały Modelarstwa Kolejowego - Piotrków 2016

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
12.212 504 30
Ciąg dalszy przygotowań. Co nieco już się dało obejrzeć, ale najciekawsze pewnie dopiero będzie jutro. Ja niestety, byłem tylko kilka godzin dziś (piątek), kiedy jeszcze nie wszystko było gotowe. Mimo to cieszę się, że udało mi się tam zajrzeć, poznać kilku z Was osobiście i spotkać starych znajomych. Życzę wszystkim udanych dwóch dni w Piotrkowie.

IMG_4930.JPG
IMG_4934.JPG
IMG_4937.JPG
IMG_4952.JPG
IMG_4955.JPG
IMG_4957.JPG
IMG_4958.JPG
IMG_4960.JPG
IMG_4963.JPG
IMG_4964.JPG
IMG_4966.JPG
IMG_4967.JPG

piterson

Znany użytkownik
Reakcje
61 0 0
Kilka zdjęć eu
[DOUBLEPOST=1466241319][/DOUBLEPOST]Tylko szare trąbki..
[DOUBLEPOST=1466241504][/DOUBLEPOST]Proszę...

Załączniki

Reakcje
0 0 0
No, 488 kupione. Cena 790 więc dramatu nie ma. Została tylko jedna Robertowi i jedna dla kogoś odlożona. Jak ktoś nie zamówił na model Center to będzie miał duży problem.

Reakcje
0 0 0
Chodzi o te sławne zamówienia ileś tam lat temu. Pytałem czy w sklepach normalnie będą i Robert powiedział że bardzo mało. W każdym bądź razie jak zapytałem Roberta kiedy denaturaty będą w sprzedaży odparł zdziwiony lekko że już są w sprzedaży a właściwie to jeszcze chwilę bo już ich prawie nie ma.

JRobert

Aktywny użytkownik
Reakcje
83 1 0
... odparł zdziwiony lekko że już są w sprzedaży a właściwie to jeszcze chwilę bo już ich prawie nie ma.
"Lekko zdziwiony"? Dobre sobie, na pytania w tym watku czy będzie premiera modeli w Piotrkowie, bądź na pytania stawiane od miesięcy w innym watku: kiedy w końcu modele będą w sprzedaży konsekwentnie unikał odpowiedzi...

Mam nadzieję, że nikt tu sobie jaj z klientów nie robi.

Reakcje
0 0 0
Sam się zdziwiłem, bo jak zauważyłeś żadnej informacji w tym wątku nie było. Cóż , na płaszczyźnie informacyjnej dalej słabo...
Ale chyba trzeba z tym nauczyć się żyć. Taki urok SM i tyle

piterson

Znany użytkownik
Reakcje
61 0 0
Panowie. Bez paniki. Zapewne nie opłacało się produkować kilku sztuk więc modele pewnie będą. Z racji Piotrkowa było do sprzedania kilka egzemplarzy na miejscu jako przedpremiera. Nienakrecajcie afery.

JRobert

Aktywny użytkownik
Reakcje
83 1 0
Panowie. Bez paniki. Zapewne nie opłacało się produkować kilku sztuk więc modele pewnie będą. Z racji Piotrkowa było do sprzedania kilka egzemplarzy na miejscu jako przedpremiera. Nienakrecajcie afery.
Oby, nie chciałbym wywoływać paniki pod żadnym pozorem. Chcę tylko móc spokojnie kupić modele jak juz będą dostępne.

pilu35

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Spokojnie, dziś do kupienia było po kilka sztuk zielono - zielonych i denaturatów i wcale nikt się nie rzucał bo jak wychodziłem około 13 to jeszcze był jeden denaturat do kupienia i kilka zielono - zielonych z Warszawskim przydziałem. Więc spokojnie, jak powiedział Robert normalnie dostępne w sklepach powinny być za 2 -3 miesiące. Ceny podniesione o praktycznie 100zl - 780 zielone -790 denaturat.

Ja na razie nie brałem 07 bo do kupienia było dużo ciekawych rzeczy.