• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Odlewy Huta Mirek

Zbigniew Gałczyński

Moderator Działu Tabor
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
4.377 30 1
Mirku fajnie wykonałeś stopnie do "ryflaków" (widziałem je w Poznaniu) a myślałeś o produkcji stopni wejściowych do innych typów polskich wagonów osobowych np. 120A?

OP
OP
Mirek555k

Mirek555k

Znany użytkownik
PGM
Reakcje
6 1 4
To co widziałeś Zbychu w Poznaniu dopiero nabiera finalnego wizerunku. Jeszcze jedno lanie i będzie cycuś. Tak niestety mam, że najpierw musi mi się podobać i dopiero wtedy wypuszczam w świat.
Skończymy biżuterię do ryflaczków, to pomyślimy o innych.

OP
OP
Mirek555k

Mirek555k

Znany użytkownik
PGM
Reakcje
6 1 4
Wreszcie będziemy składać ryflaczka od Robo. Grubość ażurowych schodów wynosi 0,35mm. Robo na pewno już dawno na mnie się gniewa...
P1050078.JPG

Zbigniew Gałczyński

Moderator Działu Tabor
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
4.377 30 1
Kurczątko drzwi dymnicy do Ty2 powalają:eek: Dlaczego dopiero teraz je widzę:mad: jak już mam przerobione plastikowe.....,ale jeszcze będę Mirku molestował Ciebie o takie stopnie do 120A I jeśli można coś jeszcze zasugerować myślałeś nad odlewami cylindrów hamulcowych np do SP45 i takimi wtyczkami?
A tak na marginesie te stopnie do ryflaków już do kupienia? jaka cena?

Załączniki