Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Na pewno było tak jak piszesz zwłaszcza na początku produkcji, ale w drugiej połowie lat 80tych, były montowane fabrycznie takie kabiny jak na zdjęciu Roberta.
Pierwszy w miarę poprawny prototyp . Trzeba jeszcze parę detali poprawić, model gotowy w 90% i tak mniej więcej będzie wyglądał. Malowany szybko po sprawdzeniu części to i pójdzie pod patynę . W modelu jest składana stopka jak i stół, tylko że tu wydrukował się z całym korpusem przez moja nieuwagę . Zastanawiam się jeszcze nad kalkami i chyba muszę takowe zaprojektować .
Niestety z przykrością dla niektórych osób od dnia dzisiejszego nie przyjmuję zamówień na gotowe modele. Z mojej strony zniknęły ceny modeli gotowych. Od dziś dostępne będą tylko zestawy do montażu. Gotowe modele będą ukazywały się sporadycznie w działach handlowych lub na popularnym serwisie aukcyjnym.
Wszystkie do tej pory zamówione modele oczywiście dotrą do klientów.
Nowy rok nowe projekty . Tym razem oczekiwany T-214/1 "Cyklop", projekt prawie ukończony, zostało parę detali, chwytaki no i hydraulika . Projekt jak zwykle w skali 1:87 H0. Podczas projektowania spotkałem się z wieloma seriami "Cyklopa". Różnią się ramą, ramionami i paroma mniejszymi szczegółami. Zapewne są to kolejne wersje 1, 2 lub 3. Mój opiera się na prawdo podobnie 1 wersji . Niemniej jednak wszystkie sugestie, propozycje lub uwagi mile widziane. Premiera modelu na pewno w styczniu . Kabina też będzie .
Mam obawy, że te szafki i szuflady to opróżnią dopiero jak mnie już nie będzie.
A, tak na poważnie to coraz trudniej się zabrać za robotę bo rączki już drżą, a wzrok też siada niestety