Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
27.12.2020r. Class 66602 przed halą Remtraku na warszawskim Grochowie szykuje się do zmiany kolorystyki. Na budzie widać już pierwsze ślady interwencji w powłokę lakierniczą.
Po trzech tygodniach, lokomotywa przedstawiała się już zupełnie inaczej (Warszawa Praga).
Nie ukrywam, że do kolei towarowej jakoś mnie nie ciągnie... brrr... Ja to bym na same pasażerskie składy patrzył. Nawet specjalnie nie interesowałem się jak wygląda sprawa taboru.
5 kwietnia 17:46 na Brochowie stało coś, co przykuło moją uwagę i wyglądało po prostu pięknie. Po numerze doszedłem, że to Class66, a na forum okazało się, że już cały wątek jest...
Dokładam i zdjęcie ode mnie.
5 kwietnia spieszyłem się, a do tego nie chciałem tuż przed nastawnią kręcić się tak ot.
Jednak tydzień później miałem już bardziej sprzyjające warunki, nagrałem dużą część manewrów z jednego końca składu węglarek na drugi. Podlinkuję jak zmontuję.
Class66 będzie kiedyś moim pierwszym modelem lokomotywy towarowej w kolekcji.
Maj 2009
Miejsca nie pamiętam, seria zdjęć 3h wcześniej jest w Mszczonowie a dalsza podróż skończyła się u Zvolacka w Markówce. Po drodze był jeszce postój w Puszczy Mariańskiej, ale to chyba tez nie tam.