• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Fotografie Freightliner.pl Class 66

Speedway

Znany użytkownik
Reakcje
9.564 18 0
27.12.2020r. Class 66602 przed halą Remtraku na warszawskim Grochowie szykuje się do zmiany kolorystyki. Na budzie widać już pierwsze ślady interwencji w powłokę lakierniczą.
1.jpg

Po trzech tygodniach, lokomotywa przedstawiała się już zupełnie inaczej (Warszawa Praga).
2.jpg

Magic

Znany użytkownik
Reakcje
6.028 37 4
Ładne oba malowania w sumie. Może dlatego, że i lokomotywa elegancka. Wiadomo może coś w temacie czy lokomotywy Dragon też otrzymają nowy schemat?

Artur_BJ

Aktywny użytkownik
Reakcje
479 8 0
Nie ukrywam, że do kolei towarowej jakoś mnie nie ciągnie... brrr... Ja to bym na same pasażerskie składy patrzył. Nawet specjalnie nie interesowałem się jak wygląda sprawa taboru.

5 kwietnia 17:46 na Brochowie stało coś, co przykuło moją uwagę i wyglądało po prostu pięknie. Po numerze doszedłem, że to Class66, a na forum okazało się, że już cały wątek jest... :)

Dokładam i zdjęcie ode mnie.
5 kwietnia spieszyłem się, a do tego nie chciałem tuż przed nastawnią kręcić się tak ot.
Jednak tydzień później miałem już bardziej sprzyjające warunki, nagrałem dużą część manewrów z jednego końca składu węglarek na drugi. Podlinkuję jak zmontuję.

Class66 będzie kiedyś moim pierwszym modelem lokomotywy towarowej w kolekcji.

20230405_174613.jpg

Misiek

Znany użytkownik
NAMR
Reakcje
6.000 144 0
Maj 2009
Miejsca nie pamiętam, seria zdjęć 3h wcześniej jest w Mszczonowie a dalsza podróż skończyła się u Zvolacka w Markówce. Po drodze był jeszce postój w Puszczy Mariańskiej, ale to chyba tez nie tam.

IMG_13696.JPG

IMG_13699.JPG