Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Według informacji zamieszczonej na Forum Kolejowym - Ilostan Pojazdów Trakcyjnych, lokomotywy są wystawione na sprzedaż. Przykładowo EP07-424 została odstawiona w lipcu 2006, tak więc stoi już tam ponad 10 lat .
Eu07-076 będący własnością Przewozów Regionalnych z pociągiem R76901 KAMIEŃCZYK relacji Poznań Gł.-Szklarska Poręba Górna wjeżdża na stację Wałbrzych Gł.(26.09.2016).
Super są takie zdjęcia, bo oprócz pięknej maszyny pokazują jak w realu wygląda zieleń przy torze, którą można później odtworzyć na makiecie (moja pierwsza myśl).
Jak zacząłem robić zdjęcia pociągów to właśnie z tą myślą. Jak najwięcej w pamięci zachować około kolejowych klimatów. To jedna z wielu lekcji jaką mi dał swoimi pracami @daniel loko
20.08.2016 Warszawa Zachodnia. Pociąg TLK 15157 "Delfin" w rel. Warszawa Zachodnia - Łeba.
Podróż do Łeby na urlop z rowerami
EP07-330
Jeden z 10 wagonów BDsv na stanie PKP Intercity. Wagon posiada 24 haki na rowery ale w tym dniu naliczyłem 35 rowerów!Jak widać zapotrzebowanie jest na takie wagony
26.08.2016 stacja Gdynia Gł. Zdjęcie na szybko z odjeżdżającego poc. TLK 51156 "Delfin" Łeba - Warszawa - Zachodnia.
EP07-174 z jakąś TLK i EU07A-002 z jakimś IC (przepraszam że tak piszę ale nie zapisuję nigdzie z jakim pociągiem fotografuję daną lokomotywę) na stacji Gdańsk Główny we wrześniu 2015
EP07-338 z TLK Doker z Gdyni na stacji końcowej w Katowicach
luty 2015 (ew. grudzień 2014)
[DOUBLEPOST=1477276459][/DOUBLEPOST]I znów żółte czoło ode mnie Był czas że miałem wyjątkowe szczęście do łapania tych maszyn .
Katowice / luty 2015 (lub grudzień 2014) z TLK Podhalanin Zakopane - Szczecin