Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Pociąg IC Mieszko relacji Gdynia Główna - Wrocław Główny na stacji początkowej w towarzystwie ED250 relacji Rzeszów Główny - Gdynia Główna manewrujący na odpoczynek
Gdzie dokładnie była ta fajna miejscówka foto? I przy okazji, czy wczoraj ok. 13:30 Kolega może fotografował na Olszynce, a potem wsiadł w SKM-kę do Pruszkowa o 14:19?
Co do tej miejscówki to trafiłem tam przypadkiem wędrując w kierunku pociągu ratunkowego. Tak miej więcej 300m od końca peronów. Trzeba wejść w okolice nasypu.
Na Olszynce w niedzielę nie byłem. Ograniczyłem się do Wschodniego. Więcej zdjęć dodam w wątku "kilka moich fotek" ale muszę się uporać z obowiązkami
Co do tej miejscówki to trafiłem tam przypadkiem wędrując w kierunku pociągu ratunkowego. Tak miej więcej 300m od końca peronów. Trzeba wejść w okolice nasypu.
Na Olszynce w niedzielę nie byłem. Ograniczyłem się do Wschodniego. Więcej zdjęć dodam w wątku "kilka moich fotek" ale muszę się uporać z obowiązkami