• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Fotografie EP09 - Zdjęcia

draxxio

Aktywny użytkownik
Reakcje
30 1 11

Pociąg IC Mieszko relacji Gdynia Główna - Wrocław Główny na stacji początkowej w towarzystwie ED250 relacji Rzeszów Główny - Gdynia Główna manewrujący na odpoczynek

przemek77

Znany użytkownik
Reakcje
1.162 7 0
31-01-2016 tuż przed Wa-wa Wschodnia
B0310694.JPG

016 prowadzi pociąg do Pragi

I dla równowagi
B0310774.JPG

028 chwilę po przyjeździe z pociągiem ze stolicy Czech

Załączniki

Ostatnio edytowane:

przemek77

Znany użytkownik
Reakcje
1.162 7 0
Co do tej miejscówki to trafiłem tam przypadkiem wędrując w kierunku pociągu ratunkowego. Tak miej więcej 300m od końca peronów. Trzeba wejść w okolice nasypu.

Na Olszynce w niedzielę nie byłem. Ograniczyłem się do Wschodniego. Więcej zdjęć dodam w wątku "kilka moich fotek" ale muszę się uporać z obowiązkami

yahya

Znany użytkownik
Reakcje
41 0 0
Co do tej miejscówki to trafiłem tam przypadkiem wędrując w kierunku pociągu ratunkowego. Tak miej więcej 300m od końca peronów. Trzeba wejść w okolice nasypu.

Na Olszynce w niedzielę nie byłem. Ograniczyłem się do Wschodniego. Więcej zdjęć dodam w wątku "kilka moich fotek" ale muszę się uporać z obowiązkami

Dzięki za info. Czyli to było po północno-wschodniej części torowisk Wschodniego?

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Koleje w Polsce 5
Koleje w Polsce 30
Koleje w Polsce 10
Koleje w Polsce 13
Koleje w Polsce 29