• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Fotografie EP09 - Zdjęcia

krzychu12231

Znany użytkownik
Reakcje
49 0 0
11.07.2015, Wisła Uzdrowisko
EP09-041 krótko po przyprowadzeniu TLK 54154 Warmia z Olsztyna, za chwilę wykona oblot składu i po ok. godzinnym postoju uda się do z powrotem do Warszawy jako TLK 41152 Wisła.
DSCN1497.JPG

Zdjęcie w pewnym sensie już historyczne, gdyż w rozkładzie 2015/2016 TLK Wisła do marca prowadzony będzie przez EP07, a od marca zmieni kategorię na IC i pojedzie na Darcie ED161. Można się więc spodziewać, że jeśli do Wisły nie wróci w przyszłości jakiś pociąg nocny, to najpewniej w marcu 2016 pożegnamy składy wagonowe na tej linii :(

OP
OP
Adam Okuń

Adam Okuń

Znany użytkownik
Reakcje
1.180 1 0
...no racja...

EP09-018 z pociągiem TLK "Skarbek" w drodze do Olsztyna mija Gołonóg 2015-11-27 ...piękny, mroźny i smrodliwy poranek...czym ci ludzie palą ?!

Spacerowicz

Znany użytkownik
Reakcje
3.163 98 2
A to możesz być pewny. Od tej chwili każdy chamski i wulgarny wpis odpowiednio ocenię (oczywiście znaleziony w przeczytanych wątkach).
Kolego Jarząbek- apeluje o spokój i o nieszukanie dziury w całym. Nie przypominam sobie abym na tym forum umieszczał wulgarne/chamskie posty. Jakbyś miał ewentualnie jakieś uwagi do tego co napisałem, to zapraszam na PW (nie zaśmiecajmy niepotrzebnie tego wątku).

Jarząbek

Znany użytkownik
Reakcje
1.590 73 0
Nie szukam dziury w całym - po prostu nie podoba mi się chamski ton wypowiedzi, dotyczy Twojego wpisu i wyjątkowo sporo wulgarnych, które się dziś pojawiły - te akurat nie dotyczą Ciebie.

Spacerowicz

Znany użytkownik
Reakcje
3.163 98 2
Nie szukam dziury w całym - po prostu nie podoba mi się chamski ton wypowiedzi, dotyczy Twojego wpisu i wyjątkowo sporo wulgarnych, które się dziś pojawiły - te akurat nie dotyczą Ciebie.
Tak jak napisałem wcześniej... nie widzę nic chamskiego w moim poście (po prostu kompletnie nie obchodzą mnie ewentualne problemy Kolegi A.H, nie prowadzę również szczegółowego dziennika zdjęć, które wykonałem w mc XII.2015- mam ich zwyczajnie za dużo). Gdzie tu chamstwo??? Uważam, że uwaga Kolegi była niestosowana i mimowolnie otarła się o chamstwo... ;)

Nie jestem odpowiedzialny za inne osoby (i ich wypowiedzi) na tym forum, odpowiadam jedynie za siebie :)

przemek77

Znany użytkownik
Reakcje
1.162 7 0
Warszawa Wschodnia
EP 09 037 przyprowadził pociąg z Pragi
20160114_141612.jpg

EP 09 026 z pociągiem do Szczecina
20160114_143417.jpg

Czy ta lokomotywa ma dwa różne pantografy?

Ostatnio edytowane:

maniek2820

Znany użytkownik
Reakcje
12 1 0
11.07.2015, Wisła Uzdrowisko
EP09-041 krótko po przyprowadzeniu TLK 54154 Warmia z Olsztyna, za chwilę wykona oblot składu i po ok. godzinnym postoju uda się do z powrotem do Warszawy jako TLK 41152 Wisła.
Zobacz załącznik 341404

Zdjęcie w pewnym sensie już historyczne, gdyż w rozkładzie 2015/2016 TLK Wisła do marca prowadzony będzie przez EP07, a od marca zmieni kategorię na IC i pojedzie na Darcie ED161. Można się więc spodziewać, że jeśli do Wisły nie wróci w przyszłości jakiś pociąg nocny, to najpewniej w marcu 2016 pożegnamy składy wagonowe na tej linii :(
Epoka tramwajowa rozkręca się na dobre

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Koleje w Polsce 5
Koleje w Polsce 30
Koleje w Polsce 10
Koleje w Polsce 13
Koleje w Polsce 29