• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

EFC-Loko - modele lokomotyw serii SP45/SU45

olek1398

Aktywny użytkownik
KSK Wrocław
Reakcje
50 0 0
Ja jutro jadę po swoją.
Byłbym wdzięczny, jeśli poprosisz Efc o aktualizowanie swojej strony internetowej, bo wiem, że mają dużo fajnych produktów, a o informacje trzeba chyba się fatygować do Łodzi, a nie każdy ma takie możliwości. To taka mała prośba ode mnie. Szerokiej drogi! :)

PS Chyba nie tylko ją czekam na foki :)

darekgol

Aktywny użytkownik
Donator forum
Reakcje
402 4 1
Byłbym wdzięczny, jeśli poprosisz Efc o aktualizowanie swojej strony internetowej, bo wiem, że mają dużo fajnych produktów, a o informacje trzeba chyba się fatygować do Łodzi, a nie każdy ma takie możliwości. To taka mała prośba ode mnie. Szerokiej drogi! :)

PS Chyba nie tylko ją czekam na foki :)
:)
ostatnia aktualizacja strony: aktualizacja: 19.06.2006

Nie musisz jechać, po prostu napisz.

Bronco_Billy

Znany użytkownik
Reakcje
1.583 19 1
No to jeszcze zgodnie z tradycją filmik z manewrów Gościa po ogródku. Nie ma to tamto - piękna maszyna
w tle słychać niestety tupot małych (czterech) stóp - nie posłuchał, miał spać a łaził

DarekW

Znany użytkownik
Reakcje
1.492 18 0
Model wykonany perfekcyjnie, z dbałością o każdy szczegół, tylko dziękować EFC za wprowadzenie na nasz rynek, kolejnego wspaniałego modelu.
su45-3.JPG
su45-1.JPG

martinezo

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Koledzy...
Znam Andrzeja organoleptycznie...
Serio - Facet nie ma czasu na odświeżanie strony.
Zapitala.
Kto będzie chciał - znajdzie kontakt - telefon lub @.
Endrju bardziej preferuje phone.
Ilości i asortyment produkowany przez EFC jest taki, że należy samemu zadbać o pewność zakupu.
To nie jest bynajmniej efekt "braku szacunku do Klienta".
Wręcz przeciwnie.
Wynika to z paru faktów:
- stali Klienci
- limitowana ilość modeli
- prawie stu % sprzedaż "w zarodku" (przed wyprodukowaniem...) produkcji Andrzeja...
Dobijajcie się !
To jedyny sposób.
Andrzej nawet nie ma czasu namalować czegokolwiek na Forach.
Like me...

Pozdrawiamy !!

Arti55

Znany użytkownik
FREMO Polska
MSMK
Reakcje
124 0 0
Witam. Pare razy widzialem sie z panem Andrzejem i jest to bardzo sympatyczny i slowny czlowiek. Jak nam na czyms zalezy to trzeba samemu o to zadbac. Ja jestem zadowolny podejsciem pana Andrzeja do klienta. Nie ma problemu z kontaktem z panem Andrzejem. Wielkie uznanie za profesjonalnie wykonany model dla pana Andrzeja i wszystkich ktorzy przyczynili sie do jego powstania. Chyle czolo. Pozdrawiam.

Reakcje
13 0 1
Nową? A była jakaś stara edycja? Lok. serii SP/SU45 produkcji EFC de facto zadebiutowały na targach Hobby w 2012r., ale już na targach w 2011r. było wiadomo, że ta lokomotywa powstanie i będzie dostępna w sprzedaży, więc Ci szybsi zamówili już trochę wcześniej, a w październiku odbierali gotowe modele. Owszem, wcześniej powstawały już jakieś spalinowozy tej serii wykonane przez EFC, bo nawet ktoś z forum chyba sprzedawał taką , ale to były raczej tylko prototypy!? Lokomotywa jest cały czas dostępna i można zamawiać. :) Myślę, że czasy, kiedy były różne edycje po ileś sztuk tego samego nr, już powoli mijają. Teraz lok. po 3k+ można zamawiać w dowolnym malowaniu i z dowolnym numerem/przydziałem. Ja właśnie myślę nad wyborem numeru...

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 45
Tabor 35
Tabor 109
Tabor 32
Tabor 54