• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

EFC-Loko - modele lokomotyw serii SP45/SU45

popowe

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
2.276 16 2
Dobra Zbyszku Walnąłem gafę. popełniłem błąd przyznaje jestem winny. Model jest genialny zazdroszczę wszystkim którzy go widzieli na żywo a jeszcze bardziej tym którzy już go mają na swoich półkach gablotkach.

K

Kpt.Nemo

Gość
Widzisz, jak błędnym doborem słów można się ośmieszyć, skazując niejednokrotnie na ostracyzm swą osobę.
Dla mnie brzmiało to jak ujadanie kundla, bez obrazy, model się sam obroni,a wspomniane mu nie zaszkodzi.

Bronco_Billy

Znany użytkownik
Reakcje
1.571 19 1
Nie można lać miodu na trud. Chodziło mi o fotki, a nie informacje, odnośnie przyszłych i obecnych miejsc stacjonowania !
Pisząc o miodzie lanym na trud miałem na myśli brak na forum porządnych fotek SP45 w malowaniu fabrycznym...

Nie nerwujsja ;) 095 pare już jest...
to ze parę 095 juz jest nie znaczy że one są w fabrycznym i że RALe grają :) Ale jestem dobrej myśli :)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 45
Tabor 35
Tabor 109
Tabor 32
Tabor 54