• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Dostawcze - Brodagaz

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.280 387 20
Całkiem ciekawie wyglądają te VW. Fajnie wygląda przesuwane okno w bocznych drzwiach.

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Takiego potwora amerykańskiego w barwach DHL jeszcze nie widziałem na polskich ulicach. Robił by ogromne wrażenie taki pojazd u nas. Wykonanie dość dobre, szkoda tylko lepszego wykończenia świateł.

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Trident ( chyba ) a model fajny widzę że do wszystkich busów i pickupów te same zderzaki , koła i nawet grile dawali

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Bardzo podoba mi się ten stary pick-up. Zielony plastik wygląda jak farba emulsyjna pociągnięta z ręki pędzlem. Szklane klosze lamp przednich dodają mu klasy.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.280 387 20
Bardzo podoba mi się ten stary pick-up. Zielony plastik wygląda jak farba emulsyjna pociągnięta z ręki pędzlem. Szklane klosze lamp przednich dodają mu klasy.
Szklanych kloszy to ja tu nie widzę :confused:, no a buda też wygląda bardziej na odlew żywiczny niż plastik, ale może się mylę?