• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Dostawcze - Brodagaz

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.282 387 20
WOW!!! :eek: Zmniejszyłeś swojego Transita? :D:D:D
Nawiasem mówiąc bardzo fajna miniaturka.

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Ma w sobie urok ten Transit. To chyba jedyna generacja tego dostawczego Forda, którego można odróżnić z daleka od innych konkurentów. Piękna stykowa linia nadwozia a' la Aston Martin rocznik '65 ;)

toiowo

Znany użytkownik
Reakcje
210 1 0
Po Krakowie jeździ taki jeden...różowy ;) Kiedyś nawet dostawczaki były robione z dbałością o detale. A miniatura bardzo mi się podoba.

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Ten Transit jest bardziej elegancki od poprzedniego ze względu na spokojny kolor, który odbiera mu prędkość maksymalną w porywach wiatru ;)

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Bardzo ładny ten VW Multivan (California). Moim zdaniem po Golfie, Garbusie i Passacie obowiązkowa pozycja w zbiorach modelarskich VW. Całkiem przyzwoicie wykonana buda z wieloma dobrymi detalami. Kolor karoserii pasuje do podłoża ;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.282 387 20
Kapitalnie zrobiony ten busik. Oznaczenia i napisy dodają mu realizmu. Podoba mi się.

toiowo

Znany użytkownik
Reakcje
210 1 0
Transit jednak bardziej przemawia do mnie w pomarańczu, natomiast T5 ma bardzo ładny, pistacjowy kolor. Sam osobiście wolę wizualnie T3,T2 i T1 - ale jeśli kolekcjonuje się VW, to trudno nie mieć nowszych wersji ;) W tej najbardziej podoba mi się wnętrze i grill.