• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Dostawcze - Brodagaz

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.318 387 20
Fajnie wygląda z tym "ryjkiem" z przodu. To bagażnik? Czy coś innego?

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Ciekawy ten VW bus, tylko niepotrzebnie dodali mu do przodu mini chłodziarko-zamrażarkę z logo VW ???
Kolor bardzo przyjazny i zasłony w oknach bardzo fajne w sam raz na wakacyjne wojaże.

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.596 109 2
VW T2 posiadałem w 1-1 miałem dostawczaka przerobionego na kampera ( w środku miał zamontowaną oryginalną zabudowę z wetfali, świetny pojazd na rodzinne wycieczki , córka mi nie chciała wybaczyć że go sprzedałem.;)
A dziś taki troszkę nie pasujący bo strażacki i powinien być w innym temacie, ale że jest z kompletu pokazuje go tu.
VW T2 straż zakładowa z fabryki VW.
IMG_3189.JPG
IMG_3192.JPG
IMG_3195.JPG
IMG_3199.JPG

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Fajny wóz strażacki w kolorze symbolizującym gorąc i alarm :) Wykonanie bardzo fajne, szczególnie dachowe atrybuty.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.318 387 20
Coraz bardziej podobają mi się te stare "buliki". Brekina naprawdę fajnie je zrobiła.

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Dosyć radośnie wyglądający Transporter ze srebrnymi oczkami i srebrnym medalionem VW na klacie.
Logo na drzwiach dodaje mu klasy. Pomimo braku wielu detali na karoserii model zacnie się prezentuje.

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Ten VW wykonany znacznie lepiej jeśli chodzi o wykonane i dopracowanie świateł. Malowanie rewelacyjne, tylko
dlaczego niemiecki producent akumulatorów nie uszanował znaków szczególnych dla tego kultowego modelu.
Toż to jest motoryzacyjna profanacja na skalę światową. Bardzo ładnie wyglądają przednie światła i kierunkowskazy.

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Mi bardziej spodobał się VW w niskiej kabinie, jakiś taki "normalniejszy", a nie jakiś tam karawan :D
Oba TaD'ki przyjmę na swój parking...na dłużej ;)

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.103 158 2
T5 są super, nie mam jeszcze T5 w wysokim dachem, więc... już nie długo też taki trafi w moje ręce.

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Poprzedni stary VW bardzo fajny .nowe VW to jedne z moich ulubionych busów .z nich można by było przerobić na jakąś polską służbę ..:);)