• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Dostawcze - Brodagaz

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.318 387 20
Fiatów w naszej skali nie za dużo, więc kolejny cieszy oko. Fajnie mu w bieli. No i z tego co widać, to bardzo dobrze zrobiony.

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Fiat Ducato tej generacji wzbudzał swego czasu sensacje gdy wchodził na rynek. Ponadczasowa
stylistyka, szczególnie przedniej partii nadwozia (kabina) wzbudzała wiele entuzjazmu na wystawach.
Prezentowany tutaj model jest szczególnie wykonany. Kolor jest najbardziej trafiony do tego modelu.
Czarne elementy w postaci zderzaków oraz klamek z drzwi dodają mu realności. Napisy promujące nowy
model Fiata w gamie dostawczaków sprawiają, że można się poczuć jakby świeżo co wyjechał od dealera.

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.598 109 2
Dziś pokażę zestaw który otrzymałem za dobre wyniki finansowe w pracy ( hurtownia motoryzacyjna która współpracowała z VW lata 90-te), zestaw ma dla mnie dużą wartość sentymentalną bo są to jedne z pierwszych fabrycznie nowych modeli jakie wtedy miałem.
Dodam tylko że to Brekina i znajdują się one w okazjonalnym opakowaniu.
IMG_3202.JPG

IMG_3200.JPG

I pierwszy z zestawu.
IMG_3129.JPG
IMG_3133.JPG
IMG_3135.JPG
IMG_3136.JPG

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Gratulacje takiej nagrody .(y) W zestawie wyglądają bardzo ciekawie i ładnie ,jak to zawsze w większej grupie .:)

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Dosyć ciekawy zestaw kultowych niemieckich VW po garbusie. Oryginalna kolekcja starych VW bardzo mi się podoba.
Najciekawsze są 2: niebieski oraz dwukolorowy (brązowy) jak dla mnie :) Gratulacje nagrody i zachowania wspomnień :)

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.598 109 2
Nagroda świetna!
Ciekawe skąd wiedzieli,że cosik takiego Ci podarować :podstepny:
To było tak szef firmy dostał gadżety z VW a jak zobaczył jak mi się oczy zapaliły do tych busów , zaproponował że jak zwiększę obroty ( nie pamiętam o ile w ciągu miesiąca to je dostanę jako premię, była motywacja to się udało.;)

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
To było tak szef firmy dostał gadżety z VW a jak zobaczył jak mi się oczy zapaliły do tych busów , zaproponował że jak zwiększę obroty ( nie pamiętam o ile w ciągu miesiąca to je dostanę jako premię, była motywacja to się udało.;)
Nie pamiętasz o ile w ciągu miesiąca;).Sam się przyznałeś,że oczka się zaświeciły,czyli trzeba było robić wszystko aby zamawiać u nich jak najwięcej:D
Ok,rozumiem czasami trzeba się poświęcić:)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.318 387 20
Piękny zestaw starych busików od Volkswagena. Podoba się taki kolekcjonerski zestaw.

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.103 158 2
No no...piękne VW. Widzisz Broda, jak chcesz to potrafisz.. wystarczy Ciebie w odpowiedni sposób zmotywowac.