• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Dostawcze - Brodagaz

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Super modelik i to jeszcze w nadwoziu Suzuki SX4, bardzo rzadki modelik. Smaczku dodaje malowanie ratownicze oraz
związane z tym atrybuty sygnalizacyjne na dachu. Wykonanie modelu jest wysokie ze względu na oznaczenia i drobiazgi.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.312 387 20
Bardzo fajna ta Suzunia. Malowanie bardzo efektowne. Holendrzy mają jednak fajne pomysły nie tylko na malowania ciężarówek, ale i tych ze służb.

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Ford Transit pełną gębą w prezentacji, w bardzo nietypowym kolorze jak na dostawczaka. Model wykonany solidnie
i w tym malowania wygląda jak wóz pancerny do przewożenia kosztowności. Sam modelik wygląda świetnie.

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.596 109 2
Panowie wszyscy piszecie o bankowozie ale czy ktoś z Was widział bankowóz z przeszklonymi tylnymi drzwiami.;):)( pewnie i tak ale dla mnie to już nie bankowóz)
Dziś taki mały pierd, producent to Praline.
IMG_4015.JPG
IMG_4017.JPG
IMG_4019.JPG
IMG_4020.JPG

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.312 387 20
Jako ciekawostka kolekcjonerska to oczywiście w kolekcji powinien mieć miejsce, ale jako model to niestety wykonanie mi się nie podoba. Nawet jak na starą formę, to Praline potrafiło zrobić lepsze modele.

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Fajny dostawczy Fiat Fiorino, dzięki któremu przeniosłem się w czasy, w których produkty z Italii pachniały
tandetnym spasowaniem podzespołów wnętrza. Wykonanie daje wiele do życzenia ale za powrót do historii
trzeba za to odpokutować, bardzo niespotykanym modelem w bardzo oryginalnych firmowych serwisowych
malunkach niemieckiego przedstawiciela FIATA. Przepaść jest ogromna w porównaniu z nowymi miniaturkami.