• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Dostawcze - Brodagaz

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.345 387 20
Czeska policja także czujna. Wyłapuje kierowców jeden po drugim. :D
A skodziny bardzo fajne, może trochę przeskalowane wycieraczki, ale i tak podobają się.

Luc

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
Kaden klepał również Superba. Ale co z tego, skoro żadnej nowej Skody nie uświadczymy w H0... A ja chętnie widziałbym nowe Octavie, Superby, Fabie. Ale to samo dotyczy również innych bardzo popularnych osobówek, których brakuje na rynku H0 (Focusy, Astry, Modneo, Corolle itd....)..

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.737 47 0
Modele już wiekowe i wykonanie nie powala, ale są i Czesi mają swoje samochody w naszej skali.Ja bym nie pogardził Polonezem czy Fiatem w takim wykonaniu.

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.108 158 2
Kaden klepał również Superba. Ale co z tego, skoro żadnej nowej Skody nie uświadczymy w H0... A ja chętnie widziałbym nowe Octavie, Superby, Fabie. Ale to samo dotyczy również innych bardzo popularnych osobówek, których brakuje na rynku H0 (Focusy, Astry, Modneo, Corolle itd....)..
A co ja bym dał za Hondę w skali 1:87 po 2000roku...

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.345 387 20
A mnie ten Camper się podoba, tylko trzeba mu znaleźć jakieś lustra, bo te ogromne dziury psują ogólny wygląd. :(

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.345 387 20
No proszę, żółta zebra :D. Bardzo ciekawe malowanie, w sam raz na safari. ;)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.345 387 20
A co to za wersja? :devil: Tylne drzwi zaspawane?
Z taką się jeszcze nie spotkałem.