• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Dostawcze - Brodagaz

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.345 387 20
Całkiem ciekawie wygląda ten Mercedes. Jeszcze podmalować tylne lampy i będzie komplet.

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.737 47 0
Kaczka z Herpy bardzo ładne formy, wykończenie trochę ubogie, ale odrobona farby i modelik pierwsza klasa.Fiat przywołał moje młodzieńcze lata, kiedy takimi modelami bawiłem się jak resorakami.:D

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.615 109 2
Kaczka z Herpy bardzo ładne formy, wykończenie trochę ubogie, ale odrobona farby i modelik pierwsza klasa.Fiat przywołał moje młodzieńcze lata, kiedy takimi modelami bawiłem się jak resorakami.:D
Irokez Ty to miałeś szczęśliwe dzieciństwo dla mnie mega wypasioną zabawką były stary, syrenki i warszawy z ruchu a potem nastał czas resoraków z pewexu.:D, z modeli w Ho nie miałem za dzieciaka nic kilka samochodzików w TT bo ojciec mój taką kolejkę posiadał, ale to były piękne czasy.:ROFL: