• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Dostawcze - Brodagaz

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.344 387 20
Ten dostawczak wygląda bardzo dobrze. Taki typowy roboczy. Jak już gdzieś pisałem, to na tych felgach wygląda rewelacyjnie. Muszę poszukać gdzieś takich felg i zmienić w swoich dwóch ze służby celnej.

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.615 109 2
Ten dostawczak wygląda bardzo dobrze. Taki typowy roboczy. Jak już gdzieś pisałem, to na tych felgach wygląda rewelacyjnie. Muszę poszukać gdzieś takich felg i zmienić w swoich dwóch ze służby celnej.
Trzeba by było poszukać czy są do kupienia osobno takie felgi , bo tez bym chętnie pozmieniał.;)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.344 387 20
To jak znajdziesz jakąś możliwość zakupu takich felg, lub kół daj znać. Ja potrzebuję kilka kompletów.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.344 387 20
Model bardzo ciekawy. Fajne spożywcze malowanie. Nie wiem dlaczego, ale ci dwaj kowboje z ostatniej fotki wyglądają mi na gejów.;)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.344 387 20
Świetny model. Tak brzydki, że aż ładny. Podoba mi się i chyba będę musiał takiego dokupić do swojej kolekcji.

pastka

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
No właśnie tak jest z tymi brzydkimi pojazdami :) przykuwają uwagę bo nie są nijakie. Podoba mi się, ciekawy nadruk :)
Ten wcześniej pokazany trójkołowy również fajny choć model wymaga sporej pracy..