Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Mnie najbardziej zachwyciło że tu się każdy detal trzyma kupy: w rogu jest myjka, tu stoi woda, to i trawa tu bujniejsza; brama zardzewiała, ale kłódkę codziennie wkładają i wyjmują, więc uszka do kłódki są wyślizgane; i tak dalej... Normalnie bomba!
Kiedyś było tu ściernisko - teraz mamy betonowisko
Tak poważnie to wygląda to już ciekawie,a efekt końcowy na pewno powali na kolana.
Czekam na kolejne prezentacje.
Robota tu idzie aż miło popatrzeć , ale co się dziwić jak w okolicy żadnej budki z piwem nie ma
Masz Panie cierpliwość do tych płyt , przecież to naprawdę kawał terenu do zapłytowania . Chyba największa taka diorama na forum w takim klimacie .
Cierpliwość mi się skończyła. W końcu dokupiłem brakująca część płyt w Świecie Modeli. zacząłem niepotrzebnie walczyć z wagą. Też wkrótce będzie u nich do kupienia.
Jeszcze magazyn, dźwig, złom. Myślałem, że skończę do Świąt Bożego narodzenia, ale chyba pomyliłem się co do roku...
Dziękuję!
Plastikowe płytki Auhagen cięte nożykiem, farba emulsyjna do ścian, ościeżnice i ramy okienne z Hipsu.
Oczywiście jeszcze brudzenie, rdza i trochę wnętrza.
Dach jest jeszcze nie przyklejony. Szyby okienne- nie pamiętam, w każdym razie jakaś plastikowa płytka, oklejona z dwóch stron folią zabezpieczającą.
Podobna budka jest na składzie złomu i węgla w mojej okolicy, chociaż dokładnie jej nie mierzyłem.
Dach ma trochę krótkie okapy, ale chłopaki nie chcieli łączyć arkuszy blachy. Poza tym nie może zbytnio wystawać nad wagę, a z tyłu ogrodzenie....
Zatrudniłem pomocnika. Jędrek Marchewka wierci dziury pod ogrodzenie.
Oj, od razu wzgardził?..
Praca tak się śimaczy, że nie jestem pewien , czy wtedy Twoja już była. (Sorry, jeśli była, ale rozpoczynałeś prace nad taka z pomostem obok).
Zresztą koledzy radzili, że powinna być na tyle długa, żeby zmieścić skład z przyczepą.
Popatrzyłem na Twoje nowości i widzę, że dbasz ,żebym nie nudził się kolejną zimą. Cóż to za zakład chemiczny?