• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Diorama Dioramy budowlane czyli ozdóbki na przyszły "tort"

OP
OP
Jędrek K

Jędrek K

Gruzomistrz
Reakcje
559 7 0
Dziękuje!
Tak, z oczkiem było trochę zabawy, ale jakoś się udało pod patronatem Daniela.
Miło, że podobają się sosenki. Nie przepadam za kręceniem drzew z drutu. Będą też o wiele większe sosny, chociaż zajęły mi ponad 2 tygodnie. Następnym razem chyba skorzystałbym z Freona, chociaż na tej zasadzie wszystko można u kogoś zamówić i to pewnie profesjonalniej zrobione. Sam już nie wiem, czy całkowicie otworzyć kieszeń i skończyć makietę za 1-2 lata, czy dłubać z mozołem...
Teraz pojmuję , że do wykonania makiety klubowej trzeba kilku osób...

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.128 387 20
Staw bardzo ciekawy, ale jakaś totalna flauta panuje, bo ani jednej zmarszczki... Wygląda trochę jak lustrzana powierzchnia.

OP
OP
Jędrek K

Jędrek K

Gruzomistrz
Reakcje
559 7 0
Niestety koniec sezonu zimowego i makieta idzie na pół roku w kąt.
Chciałem jeszcze raz podziękować kolegom za pomoc, a zwłaszcza Markowi "Marqus'owi", który zainwestował wiele wieczorów i nie szczędził pomocy!
Wygląda to teraz tak:
DSC02757z.jpg DSC02761z.jpg DSC02758z.jpg DSC02759z.jpg DSC02759p.jpg DSC02760z.jpg
A jeszcze tyle przede mną...
DSC02762z.jpg

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Dioramy i makiety 22
Dioramy i makiety 31
Dioramy i makiety 9
Dioramy i makiety 28
Dioramy i makiety 169