• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Diorama Dioramy - Brodagaz

Adam66

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
6.423 110 1
Koledzy, Broda się nam chyba starzejeo_O
Na czarnym lądzie pełno gołych babek bez staników zasuwa, nic tylko dawać je na dioramę, a on nam zwierzątka pokazuje;)

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.725 109 2
Z portem na razie wyhamowałem , ale wrócę do tematu niebawem, natomiast dziś wystartował kolejny moduł , pt: Śmietnik.
Brakuje mi jeszcze kilku elementów ale ogólny zarys już jest , najbardziej dumny jestem z murka , ale oceńcie sami.;)
Potrzebuje przód budynku z wielkiej płyty , niestety koszary Buscha się nie nadają.
IMG_2689.JPG
IMG_2692.JPG
IMG_2697.JPG
IMG_2726.JPG
IMG_2728.JPG
IMG_2731.JPG
IMG_2735.JPG
IMG_2690.JPG
IMG_2706.JPG

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.303 389 20
Ciekawie to wygląda. Jak dla mnie to trochę te cegły za mało czerwone. A co do wielkiej płyty, to Kotebi coś robi w tym temacie i ma być blok z wielkiej płyty.

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.725 109 2
Ciekawie to wygląda. Jak dla mnie to trochę te cegły za mało czerwone. A co do wielkiej płyty, to Kotebi coś robi w tym temacie i ma być blok z wielkiej płyty.
Cegły jak to cegły kolory różne mają , jedne się podobają drugie nie, te same w sobie były ciemne , trochę je rozjaśniłem ale na fotkach nie widać , na tym module blok cały mi nie wejdzie, bardziej by mi sam przód budynku się przydał.

Abarth

Znany użytkownik
Reakcje
234 5 0
Marcin, jak dla mnie jeden z fajniejszych śmietników w tej skali. Prawie czuć smród z kubłów na śmieci:sick:;)
smród jak smród ale gdzie są zbieracze puszek??!! :D

Dioramka zapowiada się swietne, klimat śmietnikowy zajebi***, nawet biuro jest z fotelem i biurkiem :D Elegancko Ci wyszlo, bedzie co na Poznaniu wystawiac ;)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
12.342 67 1
Man w swoim żywiole , bardzo dobrze to wygląda .
Bardzo spodobała mi się ta diorama ze śmietnikiem . Świetnie to wykonane trzyma klimat . Dach też tam będzie czy to tak zostaje ?

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.725 109 2
Man w swoim żywiole , bardzo dobrze to wygląda .
Bardzo spodobała mi się ta diorama ze śmietnikiem . Świetnie to wykonane trzyma klimat . Dach też tam będzie czy to tak zostaje ?
Nad dachem się zastanawiam , ale jak środek śmietnika fajnie wyjdzie to szkoda go chować , zresztą z tego co pamiętam to w latach 80 tych tych dachów to prawie nie było nad śmietnikami, bynajmniej w mojej okolicy, jeszcze jak się wprowadzaliśmy w 89 na duże osiedle z płyty w Szczecinie to śmietniki były ładne z kamienia wymurowane ale bez zadaszenia.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Dioramy i makiety 22
Dioramy i makiety 31
Dioramy i makiety 9
Dioramy i makiety 28
Dioramy i makiety 169